Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
224.000 Ft/hó

Szilágyi Erzsébet fasor

Budapest, XII. Kerület  66 m2, 3 szoba

részletek

KIADÓ a XII. kerületben (Virányos), a Szilágyi Erzsébet fasoron, egy 66 nm-es, amerikai konyhás + 2 hálós, erkélyes lakás.

A lakás egy 4 szintes tégla építésű, liftes társasház 3. emeletén van. A Szilágyi Erzsébet fasor Monda és Mese utca közé eső részén, a Budagyöngye szomszédságában. Nem az utcafrontra, hanem a házat övező gondozott, zöld kertre néz. A bauhaus épület szépen karbantartott. Jó lakóközösségel és biztos anyagiakkal renelkezik.

A lakásban van egy kissebb előszoba, egy amerikai konyhás nappali, melyben egy reggelizőpult és egy étkezőasztal is helyet kap. A nappaliból nyílik az erkély, kétoldalra a két háló és a zuhanyzós fürdő, amiben WC és bidé is van. Az előszobában egy külön WC is található, amiben a mosógép is helyet kapott.

A lakás teljeskörűen és frissen felújított. Minden nyílászáró, burkolat, bútor és berendezés vadonat új. Minden ablakon és az erkély ajtón is redőny van. A konyha teljeskörűen gépesített (fagyasztós hűtő, mosogatógép, tűzhely, elszívó). A nappaliban egy L-alakú nappalibútor, TV-állvány, vitrines/könyves szekrény, mindkét hálóban ágy és egy-egy fotel van.

A közös költség 35.000 Ft, mely azonban tartalmazza a fűtést, a hidegvíz fogyasztást, a csatornadíjat, a szemétszállítást és a házban felmerülő egyéb költségeket (kertgondozás, világítás, karbantartás, felújítási alap).

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Gyalog eléhető a Budagyöngye, villamossal pár perc a Mammut bevásárlóközpont és rengeteg kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken. Könnyen elérhető sok szórakozási lehetőség és kultúrális programokat kínáló hely (pl. a Millenáris, az Átrium filmszínház, több mozi és galéria, a Budai Vár stb.) és parkokban/kirándúlóhelyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész (Városmajor, Vérmező, Hűvösvölgy, Libegő, Hármashatár-hegy, Margit sziget stb).

Pár perc sétára van a 61-es és az 56-os budai fonódó villamos (Budagyöngye). Innen gyorsan bent van az ember a Széll Kálmán téren. A szintén a ház előtt megálló 291-es busz pedig egyenesen a Margit híd budai hídfőjéhez visz.

BKK megállók a közelben
Villamos 56 56A 59 59B 61
Busz 5 22 91 129 155 156 222 22A 291
Éjszakai 922 956

A parkolás a ház előtt ingyenes!

Nem dohányzó, fizetőképes bérlőket keresünk hosszútávra!

Kisállat semmi képpen nem hozható!!!

Hívjon bármikor, akár hétvégén is bizalommal!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Környék: Széll Kálmán tér

Környék egyéb: Budagyöngye Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 0.418 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 0.750 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 0.548 km )
Sola Scriptura Teológiai Főiskola - SSTF ( 1.955 km )
International Business School - IBS ( 0.548 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások