N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
200.000 Ft/hó

Rőzse utca

Budapest, XII. Kerület  59 m2, 3 szoba

részletek

IGÉNYES, SZÍNVONALAS, REMEK BEOSZTÁSÚ, FRISSSEN FELÚJÍTOTT LAKÁS!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XII. kerület egyik legcsendesebb, legnyugalmasabb részén, a kiváló levegőjű Istenhegyen található. Infrastruktúra szempontjából remek terület, hiszen nem messze közlekedik a fogaskerekű vasút, autóval pedig csak néhány perc a Széll Kálmán tér. A környéken óvoda, bölcsőde, általános iskola és egyetem is van. Legközelebbi nagyobb bevásárló hely az autóval 10 percen belül elérhető Budagyöngye és a Mammut Bevásárló központ, valamint a Széna-téri piac is, mely szolgáltatások széles skálájával várja a vásárlókat. A János-hegy és környéke, a Tündér szikla, és a Hunyad orom természet közeli kikapcsolódási lehetőséget kínálnak egy hosszabb nap után és a hétvégén.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A tégla építésű, lapostetős épület az 1970-es években épült földszint plusz három emelettel, melyeken mindösszesen 12 lakás került kialakításra. A ház rendezett, folyamatosan karbantartott. A házban lift nem üzemel, a lakások zárt lépcsőházból nyílnak. A nagyméretű, parkosított, játszóteret is magában foglaló telken négy ilyen, egyforma ház áll.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A kiadásra kínált ingatlan az épület földszintjén helyezkedik el az utcától távolabb, a telek adottságainak megfelelően ez az épület lépcsősoron megközelíthető. A lakás most kerül/került teljes felújításra, amely során cserére kerültek a nyílászárók, a vezetékek, csövek, burkolatok, szaniterek. Mivel a lakás helyiségkiosztása is megváltozott, új konyha került beépítésre. Most került kialakításra a lakás központi fűtése, mely felváltotta a konvektorokat. Egy igényes és nagyon színvonalas, tökéletes beosztású lakás várja új lakóját.
A bejárati ajtón belépve az előszobába érkezünk. Innen nyílik jobbra a fürdő és az egyik szoba, míg a bejárattal szemben a másik kettő, melyek egymásból is megközelíthetők. A kettő közül a kisebbhez erkély kapcsolódott, amely megszüntetésre került, megnövelve a szoba terét. A kialakított amerikai konyhás nappaliból akár a közös kertbe is kiléphetünk. A lakásból minden irányban kellemes, zöld kilátás tárul elénk.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A lakás azonnal költözhető és hosszabb távra, de minimum egy évre kiadó. A lakás birtokba vételéhez két havi kaució és az első havi bérleti díj megfizetése szükséges.

LAKÁS MÉRETEI:
A lakás alapterülete 59nm. A nappali a konyharésszel 19,78nm, a szobák 16nm és 13nm nagyságúak.
Belmagasság: 2,7m.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A lakásban a fűtést új MIKA gázkazán biztosítja, a meleg vizet a fürdőszobában elhelyezett villanybojler biztosítja. Az elhasznált vízmennyiség mérésére külön vízóra is felszerelésre került.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség összege 14.000 Ft.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy saját tároló a pinceszinten.

PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen van lehetőség ingyenesen és biztonságosan.

Irányára: 200.000,- Ft + rezsi + két havi kaució

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

lotushouse.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 1.144 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 0.577 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 1.523 km )
International Business School - IBS ( 1.523 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások