N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
250.000 Ft/hó

Rőzse utca

Budapest, XII. Kerület  101 m2, 3 szoba + 2 félszoba
Görög Krisztina, +36/20-274 Mutasd

részletek

XII. kerület Rőzse utcában csodás helyen, távol a város zajától, kiadó egy nagyon hangulatos 101m2-es 3 + 2 félszobás + 3 teraszos lakás, mely 3 szintes. A lakás bútorozatlannal kerül kiadásra.
Az alsó szinten található az előtér, a konyha, egy toalett, és egy hatalmas nappali, egy kisebb terasszal. A második szinten egy + félszoba, tágas fürdőszoba toalettel, szintén egy terasszal, ami a nagyobbik szobához tartozik. A harmadik szinten felérve a lépcsőn egy nyitott tér, melyből nyílik egy hálófülke. Ezen a szinten egy 21 m2-es tetőterasz ékeskedik, melyről páratlan panoráma tárul elénk. Rengeteg beépített szekrény, tárolásra alkalmas hely van. A tervezés során sok törést alkalmaztak a falaknál, mellyel még hangulatosabb otthonra lel leendő bérlője.
Gépesítését tekintve, főzőlap és sütő, valamint egy kis méretű hűtőszekrény tartozik hozzá. Mosogatógépnek ki van alakítva a helye.
Fűtése és meleg vize kombi cirkóról történik. Az ingatlan, egy 6 lakásos társasházban található, melynek gondozott kertje van. Tartozik a lakáshoz egy fedetlen felszíni bejáró egy gépkocsi számára, valamint van egy közös tároló a kerékpárok számára.
A lakóközösség nagyon összetartó, de nem tolakodó. Közös költsége 19.000 Ft, de ebben 2 fő részére a vízhasználat már benne foglaltatik. Nyílászárói tökéletesen szigetelnek, és panoráma ablakok.
Teljesen ideális családoknak, vagy olyan párnak, akiknek több szobára van szükségük. Közlekedése ideális, hiszen a kert kapu végében egy lépcső vezet le A János kórházig, ahol a 128-as busszal a Széll Kálmán térre lehet kb. 10 perc alatt érni. De a János kórháznál felszállhatunk az 56, 56A, 59, 59B, és a 61-es villamosra is. Szintén nem elhanyagolható közlekedési megoldásként a kert felső bejáratánál lévő fogaskerekű megálló, mely csúcsidőben 20 percenként, ettől eltérő időpontokban 30 percenként közlekedik.
Bérleti díj: 250.000 Ft/hó. Szerződéskötéshez 2 havi kaució, és egy havi bérleti díj megléte szükséges. Azonnal költözhető, frissen kifestett állapotában várja leendő bérlőjét.

Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 1.144 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 0.577 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 1.523 km )
International Business School - IBS ( 1.523 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások