N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
500.000 Ft/hó

Nógrádi utca

Budapest, XII. Kerület  120 m2, 1 szoba

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a XII. kerületben, Kissvábhegy és Istenhegy közötti csendes utcában található. A 21-es, a 112-es, és a 212-es buszok megállóit 100 méteren belül elérjük, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A környező utcákban kiváló óvodák és iskolák (British Int. School, Britannica Int. Sch., német kéttannyelvű ált. iskola és gimnázium) vannak. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő Tesco Express kínál lehetőséget. A MOM Park és a Hegyvidéki Bevásárlóközpont hamar megközelíthető, ahol bevásárlásra és sportolásra is lehetőség van.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 3 szintes sátortetős ikerházhoz 500 nm-es kizárólagos használatú telek tartozik. A fákkal, bokrokkal beültetett kertben lehetőség van sütögetésre is.

IRODA JELLEMZŐI:
Az ikerházfél alsó két szintje, összesen 120 nm-en, gyönyörűen felújított állapotban 4+1 szobával várja bérlőit! A nagy kerttel, 2 garázsi beállóval és 2 udvari beállóval rendelkező ingatlan irodának is kiválóan alkalmas!
A szobák tágasak, kényelmesek, parkettázottak és nagyméretű tárolószekrények lettek beépítve. A konyha teljesen felszerelt; mosógép, mosogatógép, gáztűzhely, légkeveréses sütő szolgálja a főzni vágyókat. A ház déli fekvésének köszönhetően egész nap napsütötte. A túlmelegedés ellen légkondicionálót szereltek fel.
Az emeletekről városi panoráma látható. A 3. szint (ahol konyha, fürdő és 2 hálószoba található) külön megállapodás esetében használható illetve felújítható. Jelenleg raktárként funkcionál.

IKERHÁZFÉL MÉRETEI:
Teljes méret: 120 nm
Kert: 500 nm

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg kombi cirkó kazán biztosítja. Minden fogyasztás órával mérhető. A nyári melegben légkondicionálóval hűthetjük kellemes hőmérsékletűre a lakást. A biztonságról riasztó gondoskodik.

PARKOLÁS:
A garázs 2 autó számára ad parkolási lehetőséget. A garázs előtt szintén 2 autó tud megállni.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A bérlethez 2 havi kaució és tárgyhavi bérleti díj szükséges. Dohányzás a lakásban nem, de a kertben lehetséges. A lakás részben bútorozva (alap felszereltség) kiadó.
Az ingatlan bérlésének minimális ideje: 12 hónap

Bérleti díj: 500 ezer Ft/hó+rezsi

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

lotushouse.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.518 km )
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 1.961 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.186 km )
Rendőrtiszti Főiskola - RTF ( 1.888 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.721 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások