N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
195.000 Ft/hó

Nárcisz utca

Budapest, XII. Kerület  57 m2, 2 szoba
Kasziba Rita, +36/70-393 Mutasd

részletek

Istenhegyi úthoz közel , esztetikailag es műszakilag teljesen felújított és korszerűsített, gépesített , teljesen bútorozott, egyedi mérőórás és fűtésű, riasztóval és központi elektromos redönnyel felszerelt, csendes, belső udvarra néző , teraszos, világos, 2 szobás magasföldszinti, 57 nm-es lakás minimum 1 évre , 2 havi kaucióval kiadó. Kiváló tömegközlekedés ( buszmegálló 100 méter, Metró 900 m) GÉPKOCSI beállási lehetőség .

Az ingatlan egy jól karbantartott, 16 lakásos, zárható kerítéssel határolt, 4 szintes ház magasföldszintjén helyezkedik el. Gépkocsi beállók az udvaron kerültek kialakításra.

Közösköltség :16 300 Ft/hó

Bejárati ajtón belépve, a folyosóról nyílik a 12nm-es csendes, hűvös, belső kertre néző HÁLÓ, beépített gardrobbal, ahol az összes ruhájának, tárgyainak van elegendő hely.

A folyosóról nyílik a nagymeretű sarokkáddal és mosógéppel felszerelt ablakos FÜRDŐSZOBA.

A tágas WC szeparáltan került kislakításra.

Szobáktól elkülönített és a folyosó felé megnövelt KONYHA étkezőpulttal és teljes gépesítéssel rendelkezik. Itt kipróbáltan minden kézre áll a főzéshez: gáztűzhely, szagelszív
ó, mikro, mosogatógép, nagyméretű hűtő. Fűtést és melegvizet biztosító korszerű, 1 éves kazán is itt található.

Ajtóval szeparálható déli fekvésű, 20 nm-es NAPPALIból nyílik az udvarra néző 5 nm-es terasz. Kényelmet egy kinyitható (140 cm széles) sarokkanapé és étkező rész biztosítja.

Itt nincs szükség légkindícionálóra, mivel a nagy fáknak, modern nyílaszáróknak és a központi vezérlésű, elektromos redőnynek köszönhetően a lakás nyáron is hűvös.

Fentiekből is látszik, ide tényleg elég csak a ruháival beköltözni és akár a belváros, akár a Normafa percek alatt elérhető.

Környék: Széll Kálmán tér
Közlekedés: Metro 2 piros
Környék egyéb: Normafa, Déli pályaudvar
Közlekedés egyéb: 21, 21 A, 212 Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.857 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.676 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.041 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások