Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
150.000 Ft/hó

Melinda út

Budapest, XII. Kerület  32 m2, 1 szoba
Bond Veronika, +36/20-211 Mutasd

részletek

Szeretnél szerelmes lenni az otthonodba? Vagy madárcsicsergésre ébredni? Akár a kertben saját kis veteményest ültetni? A Széll Kálmán tér télen-nyáron 10-15 percre van busszal, amihez kisétálni 5 perc. Cserébe egy erdőben lakhatsz - az utca egyik fele ugyanis erdő. A házhoz óriási közös kert tartozik, amiből egész Budapestre rálátsz. A lakás felújított. A képek magukért beszélnek. 26nm plusz 6nm galéria. Saját célra lett igényesen kialakítva. A tükör mögött mély és hosszú polc/szekrényrendszer található, ami minden holmidat elnyeli. Alacsony rezsi. Jó társasházi lakóközösség. Ide öröm hazajönni. Hosszú távra kiadó. Két havi kaució. Közös költség 10000ft/hó. Optikai szálas internet az utcába egy éve be lett vezetve, és a lakásban is az van jelenleg. Augusztustól költözhető. Ingatlanközvetítők kérem ne hívjanak. Két ember kényelmesen elfér. A ház lépcsőháza műemlék. Világos, száraz kis lakás. Fő a szimpátia.

Környék: Dunai kilátás
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros
Környék egyéb: A lakás Normafa közvetlen közelében
található. Innen a Széll Kálmán
tér 10-15 perc a 21-es busszal, vagy a
MOM park, Újbuda központ 15-20 perc a
212-es busszal érhető el.
Közlekedés egyéb: 21, 21A, 212, fogaskerekű Egyetem közeli:
Rendőrtiszti Főiskola - RTF ( 0.562 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások