N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
150.000 Ft/hó

Márvány utca

Budapest, XII. Kerület  67 m2, 2 szoba

részletek

KIADÓ a MOM park közelében a Márvány utcában egy 2 külön és egybe is nyíló szobás, külön konyhás, 67 nm-es, 1. emeleti csendes lakás egy 5 szintes tégla építésű liftes társasházban.

A lakás előszobával, külön étkezős konyhával és spájzzal, zuhanyzós fürdőszobával, külön WC-vel és 2 külön és egybe is nyíló szobával rendelkezik. A lakás gépesített és jelenleg részben bútorozott.

A közös költség 11.200 Ft, amely magába foglalja a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást és a közös képviselet díját. Minden közmű mérőórás. A melegvizet és a fűtést cirkó biztosítja.

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Pár perc sétára van mind az Alkotás útról, mind a Királyhágó tértől. Nem messze a MOM és a Mammut bevásárlóközpont.
Rengeteg a környéken a kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, éttermek és persze a Déli Pályaudvar. Ezen kívül sok a szórakozási lehetőség és kultúrális programokat kínáló hely (pl. a MOM Művház, Mammut, Millenáris, több mozi és galéria, a Budai Vár stb.) és parkokban/kirándúlóhelyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész (Vérmező, Gesztenyés-kert, Tabán, Városmajor, Margit sziget, Budai Hegyvidék stb).

A közlekedés is kiváló, hiszen mind az Alkotás útról, mind a Királyhágó tértől gyorsan eljuthatunk szinte bármely közlekedési csomópontjára a városnak. (Villamosok: 17, 59, 59A, 59B, 61 Buszok: 21, 102, 105, 139, 140, 140A, 142, 212, 21A, 39, Éjszakai 960, 990)

Nem dohányzó, fizetőképes bérlőket keresünk csak hosszútávra!

Ha kérdése van, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en, Whatsapp-on vagy akár Skype-on (Tamara Gürtler) is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Környék: Vár

Környék egyéb: Déli pályaudvar, Vérmező
Közlekedés egyéb: Budai fonódó villamos, 105-ös busz Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.305 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.257 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások