Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
150.000 Ft/hó

Márvány utca

Budapest, XII. Kerület  67 m2, 2 szoba

részletek

KIADÓ a MOM park közelében a Márvány utcában egy 2 külön és egybe is nyíló szobás, külön konyhás, 67 nm-es, 1. emeleti csendes lakás egy 5 szintes tégla építésű liftes társasházban.

A lakás előszobával, külön étkezős konyhával és spájzzal, zuhanyzós fürdőszobával, külön WC-vel és 2 külön és egybe is nyíló szobával rendelkezik. A lakás gépesített és jelenleg részben bútorozott.

A közös költség 11.200 Ft, amely magába foglalja a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást és a közös képviselet díját. Minden közmű mérőórás. A melegvizet és a fűtést cirkó biztosítja.

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Pár perc sétára van mind az Alkotás útról, mind a Királyhágó tértől. Nem messze a MOM és a Mammut bevásárlóközpont.
Rengeteg a környéken a kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, éttermek és persze a Déli Pályaudvar. Ezen kívül sok a szórakozási lehetőség és kultúrális programokat kínáló hely (pl. a MOM Művház, Mammut, Millenáris, több mozi és galéria, a Budai Vár stb.) és parkokban/kirándúlóhelyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész (Vérmező, Gesztenyés-kert, Tabán, Városmajor, Margit sziget, Budai Hegyvidék stb).

A közlekedés is kiváló, hiszen mind az Alkotás útról, mind a Királyhágó tértől gyorsan eljuthatunk szinte bármely közlekedési csomópontjára a városnak. (Villamosok: 17, 59, 59A, 59B, 61 Buszok: 21, 102, 105, 139, 140, 140A, 142, 212, 21A, 39, Éjszakai 960, 990)

Nem dohányzó, fizetőképes bérlőket keresünk csak hosszútávra!

Ha kérdése van, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en, Whatsapp-on vagy akár Skype-on (Tamara Gürtler) is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Környék: Vár

Környék egyéb: Déli pályaudvar, Vérmező
Közlekedés egyéb: Budai fonódó villamos, 105-ös busz Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.305 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.257 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások