N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
1.035.000 Ft/hó

Mártonhegyi út

Budapest, XII. Kerület  350 m2, 6 szoba

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a XII. kerületben, a Mártonhegyen található. A 110-es, és a 112-es buszok megállói 500 méteren belül találhatóak, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő kisebb boltok kínálnak lehetőséget. A MOM Park és a Hegyvidéki Bevásárlóközpont könnyen megközelíthető, ahol bevásárlásra és sportolásra is lehetőség van. A közelben óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű sátortetős ikerház 1996-ban épült, majd 2014-ben teljes felújításon esett át. A 3 szintes, panorámás 350 nm-es ikerház fél 1583 nm közös kertben található, ami ketté van választva. A földszinten található a tágas nappali, teraszkapcsolattal és étkezős konyhával. A következő szinten a szülői hálószoba a hozzátartozó fürdőszobával és gardróbbal, valamint egy 40 nm-es nappalinak, hálószobának vagy dolgozónak alkalmas helyiség kapott helyet. A legfelső szinten 3 hálószoba és 2 fürdő található. A szobákban keményfa parketta, a közlekedőben és a konyhában márványburkolat, a medence szinten és a fürdőkben járólap és csempe található. A házban működik szauna és medence is van. Bútorozatlanul kiadó hosszútávra.

HÁZ MÉRETEI:
Telek mérete: 1580 nm
Ikerház fél: 350nm
Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet gázcirkó biztosítja. Vízóra van felszerelve.

KÖLTSÉGEK:
Minden költség egyedi mérőórák alapján fizetendő.

TÁROLÓ:
A házban van gardrób, és sok hely a tárolásra.

PARKOLÁS:
A ház alatti garázsban két autónak van beállási lehetősége.

BÉRLET FELTÉTELEI:
Az ingatlan hosszútávra, minimum egy évre kiadó, dohányzás nem megengedett, kisállat hozható. Beköltözéskor fizetendő 1 havi bérleti díj, és kéthavi kaució.

Bérleti díj: 3200 euro+rezsi/hó

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

lotushouse.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.539 km )
Rendőrtiszti Főiskola - RTF ( 1.210 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.884 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások