Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
966.000 Ft/hó

Mártonhegyi út

Budapest, XII. Kerület  350 m2, 6 szoba

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a XII. kerületben, a Mártonhegyen található. A 110-es, és a 112-es buszok megállói 500 méteren belül találhatóak, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő kisebb boltok kínálnak lehetőséget. A MOM Park és a Hegyvidéki Bevásárlóközpont könnyen megközelíthető, ahol bevásárlásra és sportolásra is lehetőség van. A közelben óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű sátortetős ikerház 1996-ban épült, majd 2014-ben teljes felújításon esett át. A 3 szintes, panorámás 350 nm-es ikerház fél 1583 nm közös kertben található, ami ketté van választva. A földszinten található a tágas nappali, teraszkapcsolattal és étkezős konyhával. A következő szinten a szülői hálószoba a hozzátartozó fürdőszobával és gardróbbal, valamint egy 40 nm-es nappalinak, hálószobának vagy dolgozónak alkalmas helyiség kapott helyet. A legfelső szinten 3 hálószoba és 2 fürdő található. A szobákban keményfa parketta, a közlekedőben és a konyhában márványburkolat, a medence szinten és a fürdőkben járólap és csempe található. A házban működik szauna és medence is van. Bútorozatlanul kiadó hosszútávra.

HÁZ MÉRETEI:
Telek mérete: 1580 nm
Ikerház fél: 350nm
Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet gázcirkó biztosítja. Vízóra van felszerelve.

KÖLTSÉGEK:
Minden költség egyedi mérőórák alapján fizetendő.

TÁROLÓ:
A házban van gardrób, és sok hely a tárolásra.

PARKOLÁS:
A ház alatti garázsban két autónak van beállási lehetősége.

BÉRLET FELTÉTELEI:
Az ingatlan hosszútávra, minimum egy évre kiadó, dohányzás nem megengedett, kisállat hozható. Beköltözéskor fizetendő 1 havi bérleti díj, és kéthavi kaució.

Bérleti díj: 3000 euro+rezsi/hó

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

lotushouse.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.539 km )
Rendőrtiszti Főiskola - RTF ( 1.210 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.884 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások