Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
250.000 Ft/hó

Maros utca

Budapest, XII. Kerület  95 m2, 3 szoba

részletek

KIADÓ a XII. kerületben (Krisztinaváros), a Maros utcában, egy 95 nm-es, 3 szobás, felújított, bútorozatlan, gépesített 2. emeleti erkélyes lakás.

A 3 szintes, 1920-as években, art deco stílusban épült, liftes, tégla építésű, társasház Csaba utca szomszédságában található. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

A lakásba belépve a tágas előszobába jutunk, jobbra a
függőfolyosóra néző, délután napsütötte nagy konyhával, balra pedig egy nagyméretű kamra, egy ablakkal rendelkező külön WC, valamint egy óriási gardróbszekrényt magába foglaló gardróbszoba található. A lakás továbbá egy nappalival, két hálószobával (egyik erkélyes), szeparált konyhával és egy kétbejáratú sarokkádas fürdővel rendelkezik. A tágas fürdőszobába a gardróbszobából, illetve az egyik hálószobából jutunk. A két hálószoba a nappali két oldalán helyezkedik el. Minden szoba külön bejáratú, de össze is nyitható, így hatalmas teret nyerhetünk.

A lakás gépesített. A konyhában beépített konyhabútor, tűzhely, sütő és páraelszívó van, de igény esetén egyéb háztartási gépek biztosítása is lehetséges. A melegvizet és a fűtést kombi cirkó biztosítja.

A közösköltség 28.560 Ft, mely tartalmazza a korlátlan hidegvíz fogyasztást, a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban. Minden közmű mérőórás.

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Rengeteg a környéken a kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem, szórakozási és kikapcsolódási lehetőség és a kultúrális programokat kínáló hely. Ezen kívül parkokban és kirándúlóhelyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész.

Az elhelyezkedéséből adódóan a közlekedés is kiváló, hiszen percek alatt elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont
és egyéb járatok.

A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! KISÁLLAT NEM AKADÁLY! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Ha további kérdése van ill. a megtekintés miatt, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en, Whatsapp-on vagy akár Skype-on (Tamara Gürtler) is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Környék: Széll Kálmán tér, Vár
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros
Környék egyéb: Városmajor Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.363 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.595 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.260 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások