N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
250.000 Ft/hó

Maros utca

Budapest, XII. Kerület  95 m2, 3 szoba

részletek

KIADÓ a XII. kerületben (Krisztinaváros), a Maros utcában, egy 95 nm-es, 3 szobás, felújított, bútorozatlan, gépesített 2. emeleti erkélyes lakás.

A 3 szintes, 1920-as években, art deco stílusban épült, liftes, tégla építésű, társasház Csaba utca szomszédságában található. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

A lakásba belépve a tágas előszobába jutunk, jobbra a
függőfolyosóra néző, délután napsütötte nagy konyhával, balra pedig egy nagyméretű kamra, egy ablakkal rendelkező külön WC, valamint egy óriási gardróbszekrényt magába foglaló gardróbszoba található. A lakás továbbá egy nappalival, két hálószobával (egyik erkélyes), szeparált konyhával és egy kétbejáratú sarokkádas fürdővel rendelkezik. A tágas fürdőszobába a gardróbszobából, illetve az egyik hálószobából jutunk. A két hálószoba a nappali két oldalán helyezkedik el. Minden szoba külön bejáratú, de össze is nyitható, így hatalmas teret nyerhetünk.

A lakás gépesített. A konyhában beépített konyhabútor, tűzhely, sütő és páraelszívó van, de igény esetén egyéb háztartási gépek biztosítása is lehetséges. A melegvizet és a fűtést kombi cirkó biztosítja.

A közösköltség 28.560 Ft, mely tartalmazza a korlátlan hidegvíz fogyasztást, a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban. Minden közmű mérőórás.

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Rengeteg a környéken a kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem, szórakozási és kikapcsolódási lehetőség és a kultúrális programokat kínáló hely. Ezen kívül parkokban és kirándúlóhelyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész.

Az elhelyezkedéséből adódóan a közlekedés is kiváló, hiszen percek alatt elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont
és egyéb járatok.

A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! KISÁLLAT NEM AKADÁLY! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Ha további kérdése van ill. a megtekintés miatt, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en, Whatsapp-on vagy akár Skype-on (Tamara Gürtler) is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Környék: Széll Kálmán tér, Vár
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros
Környék egyéb: Városmajor Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.363 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.595 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.260 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások