Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
195.000 Ft/hó

Maros utca

Budapest, XII. Kerület  77 m2, 2 szoba + 1 félszoba
Hangya Gábor, +36/30-993 Mutasd

részletek

Buda központjában, csendes zsákutcában (XII. ker., Maros utca), a Széll Kálmán (volt Moszkva) tértől néhány percnyire kiadó hosszú távra egy 77 m2-es, a városmajori parkra néző, magasföldszinti lakás, egy 8 lakásos, frissen felújított és szigetelt társasházban. A közvetlen közelben található játszótér, óvoda, általános iskola és gimnázium, teniszpályák, kórház, a Mammut bevásárlóközpontok és a Fény utcai piac. Parkolás a ház előtt lehetséges. Könnyen megközelíthető és gyakori tömegközlekedés (metró, busz, villamos, fogaskerekű).

A lakás jó beosztású, jó állapotú, bútorozott (de bútorozatlanul is megoldható): 21 m2-es nappali, ebédlő, 2 hálószoba, gardrób, nyitott konyha, fürdő, wc. A konyha teljesen felszerelt (gáztűzhely, villanysütő, hűtő, mosó- és mosogatógép). A fürdőben külön zuhanyzó és kád is van. Továbbá: egyedi fűtés (cirkó), hőszigetelt ablakok, biztonsági ajtó, riasztó, egyéni víz-, gáz- és villanyóra.

Bérbeadási feltételek:
- két havi kaució,
- a közüzemi szerződések bérlő nevére történő megkötése,
- minimum egy évre szóló szerződés,
- nemdohányzó bérlők előnyben,
- számlát (egyéni, áfa-mentes) állítunk ki a bérleti díjról,
- a bérleti díjat átutalással kérjük fizetni,
- a közös költséget a bérleti díj tartalmazza

Környék: Széll Kálmán tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros
Környék egyéb: Városmajor
Közlekedés egyéb: villamosok 56, 59, 61, buszok 5, 91,
155, 156, 128, 129, fogaskereku Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.655 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.093 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.640 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások