Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
120.000 Ft/hó

Maros utca

Budapest, XII. Kerület  41 m2, 1 szoba

részletek

XII. kerület központi részén, a metrótól, 4-6-os villamostól pár perc sétára, közvetlenül a Városmajor mellett a Maros utcában kiadó egy 41 nm-es 1 szobás, extra világos és csendes, hangulatos, klimatizált tetőtéri lakás. A lakás egy emeletráépítéses ház 5. emeletén található, egy nagy szoba, étkező, nyitott konyha, zuhanyzós fürdő és egy előszoba található a lakásban. A képeken látható bútorokból párat el tudnak szállítani, így saját bútor is hozható! Az emeleten van egy kb. 10 nm-es tároló is.
Nagyon jó környék és éjjel-nappal remek közlekedés, a Széll Kálmán tér csak pár perc sétára van, a ház pedig közvetlenül a Városmajor mellett található. Egyedi cirkófűtés van, a rezsi nagyon alacsony, havi 20-25.000 Ft-ból ki lehet jönni!
Havi 120.000 Ft-ért kiadó, szinte azonnal beköltözhető.

picabiaingatlan.alberlet.hu

Környék: Széll Kálmán tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.501 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.414 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.426 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások