Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
175.000 Ft/hó

Margaréta utca

Budapest, XII. Kerület  80 m2, 2 szoba + 5 félszoba
Kiadó Lakás, +36/20-521 Mutasd

részletek

XII. ker. Margaréta u. 80 nm felújított, 2 erkélyes, panorámás lakás kiadó

A XII. kerület központi részén, Németvölgyben, a népszerű Margaréta játszótér és a Polgármesteri Hivatal melletti, a kerületi közösségi eseményeknek (karácsonyi vásár, sörfesztivál, gyereknap stb.) is otthont adó sétálóutca és közösségi tér közvetlen közelében, felújított lakás, magánszemélytől kiadó.
A lakás a társasház legfelső, III. emeletén helyezkedik el, előszoba, wc, kamra, nagy étkező-konyha, fürdőszoba, nappali, és két, erkélyes szoba helyiségekből áll. A nappali és a szobák teljesen egybe is nyithatóak, de el is szeparálhatóak a nyílászárók kialakításának köszönhetően. A lakás ablakaiból és két erkélyéről csodálatos a panoráma a városra, a budai hegyekre és a várra.
Sétatávolságra a Hegyvidéki Kulturális Központ, a MOM Park, a Hegyvidék Bevásárlóközpont, a MOM Kulturális Központ, a Gesztenyés Kert és a MOM Sport centrum (uszodával).
Tömegközlekedése kiváló, kötött pályán a Déli Pályaudvar 5 perc, de az M1, az M3 és az M4 metróvonalhoz is, a lakástól 5 percre megálló tömegközlekedési eszközöknek (59-es villamos, 102-es, 105-ös, 110-es, 112-es és 212-es buszok) közvetlen kapcsolata van.

A társasház lakóközössége kitűnő, mindemellett a közös költség csak 13 ezer forint, a víz, a villany és a gázfogyasztás a mérőóra állása alapján fizetendő.

Bérleti díj: 175.000 Ft + rezsi
Érdeklődését az alábbi telefonszámon (16:00 után) vagy üzenetben fogadjuk :Ingatlanközvetítők közreműködését egyelőre nem kérjük, kérjük minden erre irányuló megkeresést mellőzni szíveskedjenek, köszönjük.

Közlekedés: Metro 2 piros
Közlekedés egyéb: 59-es villamos, 102, 110, 112, 105, 212
buszok Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.320 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.646 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások