N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
170.000 Ft/hó

Kútvölgyi út

Budapest, XII. Kerület  56 m2, 1 szoba + 1 félszoba

részletek

KIADÓ a XII. kerületben (Virányos), a Kútvölgyi úton, egy 56 nm-es, 1 szobás + hálófülkés, panorámás, teraszos és kertkapcsolatos lakás saját gépkocsi beállóval!!!

A lakás egy 3 szintes tégla építésű társasház földszintjén helyezkedik el, az György Aladár utca magasságában. A házat gondozott kert övezei, melynek egy része a lakással együtt szabadon használható.

A lakásba a terasz felől érkezve, rögtön a nagy konyhába jutunk (ennek egy része előszobaként funkcionál), ahonnan egy tolóajtó vezet át a tágas nappaliba. Innen nyílik a parapetfallal elszeparált hálórész, illetve az étkező (mind egy légtérben a nappalival). A káddal és tusolóval egyaránt rendelkező fürdőszobába szintén a nappaliból juthatunk. A nappalihoz csatlakozik még egy beüvegezett loggia is, amely a kis kertbe vezet. A kényelmes teraszról észak-keleti tájolású panoráma élvezhető, és a teraszról érhető el az ingatlanhoz tartozó kocsi beálló is.

A lakás teljeskörűen felújított és részben bútorozott. Minden nyílászáró új. A konyha teljeskörűen gépesített (fagyasztós hűtő, tűzhely, elszívó). A lakás további előnye a sok beépített szekrény, amely rengeteg pakolóhelyet biztosít. Igény szerint biztosítunk még egy ülőgarnitúrát és étkezőasztalt is.

A rezsije a lakásnak igen kedvező. A közös költségen felül, ami 0 Ft között alakul, csak a villanyt kell fizetni. A közös költség pedig tartalmazza a fűtést, a hidegvíz fogyasztást, a csatornadíjat, a szemétszállítást és a házban felmerülő egyéb költségeket (kertgondozás, világítás, karbantartás, felújítási alap).

A környék nagyon jó. Csendes zöldövezeti. A 155-ös busz a ház előtt, a 128-as pedig egy pár sarokra áll meg, melyekkel 10 perc alatt elérhető a Széll Kálmán tér. Itt a Mammut bevásárlóközpont és rengeteg kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken. Könnyen elérhető sok szórakozási lehetőség és kultúrális programokat kínáló hely (pl. a Millenáris, az Átrium filmszínház, több mozi és galéria, a Budai Vár stb.) és parkokban/kirándúlóhelyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész (Városmajor, Vérmező, Hűvösvölgy, Libegő, Hármashatár-hegy, Margit sziget stb).

A lakáshoz udvari gépkocsibeálló is tartozik!!! Emellett az utcán is ingyenes a parkolás.

Nem dohányzó, fizetőképes bérlőket keresünk hosszútávra!

Hívjon bármikor, akár hétvégén is bizalommal!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu


Közlekedés egyéb: 155-ös busz, 128-as busz Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 0.560 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.028 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 1.011 km )
Sola Scriptura Teológiai Főiskola - SSTF ( 1.608 km )
International Business School - IBS ( 1.011 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások