Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
170.000 Ft/hó

Kútvölgyi út

Budapest, XII. Kerület  56 m2, 1 szoba + 1 félszoba

részletek

KIADÓ a XII. kerületben (Virányos), a Kútvölgyi úton, egy 56 nm-es, 1 szobás + hálófülkés, panorámás, teraszos és kertkapcsolatos lakás saját gépkocsi beállóval!!!

A lakás egy 3 szintes tégla építésű társasház földszintjén helyezkedik el, az György Aladár utca magasságában. A házat gondozott kert övezei, melynek egy része a lakással együtt szabadon használható.

A lakásba a terasz felől érkezve, rögtön a nagy konyhába jutunk (ennek egy része előszobaként funkcionál), ahonnan egy tolóajtó vezet át a tágas nappaliba. Innen nyílik a parapetfallal elszeparált hálórész, illetve az étkező (mind egy légtérben a nappalival). A káddal és tusolóval egyaránt rendelkező fürdőszobába szintén a nappaliból juthatunk. A nappalihoz csatlakozik még egy beüvegezett loggia is, amely a kis kertbe vezet. A kényelmes teraszról észak-keleti tájolású panoráma élvezhető, és a teraszról érhető el az ingatlanhoz tartozó kocsi beálló is.

A lakás teljeskörűen felújított és részben bútorozott. Minden nyílászáró új. A konyha teljeskörűen gépesített (fagyasztós hűtő, tűzhely, elszívó). A lakás további előnye a sok beépített szekrény, amely rengeteg pakolóhelyet biztosít. Igény szerint biztosítunk még egy ülőgarnitúrát és étkezőasztalt is.

A rezsije a lakásnak igen kedvező. A közös költségen felül, ami 0 Ft között alakul, csak a villanyt kell fizetni. A közös költség pedig tartalmazza a fűtést, a hidegvíz fogyasztást, a csatornadíjat, a szemétszállítást és a házban felmerülő egyéb költségeket (kertgondozás, világítás, karbantartás, felújítási alap).

A környék nagyon jó. Csendes zöldövezeti. A 155-ös busz a ház előtt, a 128-as pedig egy pár sarokra áll meg, melyekkel 10 perc alatt elérhető a Széll Kálmán tér. Itt a Mammut bevásárlóközpont és rengeteg kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken. Könnyen elérhető sok szórakozási lehetőség és kultúrális programokat kínáló hely (pl. a Millenáris, az Átrium filmszínház, több mozi és galéria, a Budai Vár stb.) és parkokban/kirándúlóhelyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész (Városmajor, Vérmező, Hűvösvölgy, Libegő, Hármashatár-hegy, Margit sziget stb).

A lakáshoz udvari gépkocsibeálló is tartozik!!! Emellett az utcán is ingyenes a parkolás.

Nem dohányzó, fizetőképes bérlőket keresünk hosszútávra!

Hívjon bármikor, akár hétvégén is bizalommal!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu


Közlekedés egyéb: 155-ös busz, 128-as busz Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 0.560 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.028 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 1.011 km )
Sola Scriptura Teológiai Főiskola - SSTF ( 1.608 km )
International Business School - IBS ( 1.011 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások