Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
375.000 Ft/hó

Krisztina körút

Budapest, XII. Kerület  107 m2, 3 szoba + 1 félszoba

részletek

KIADÓ a Széll Kálmán tér közvetlen közelében, a Krisztina körúton egy 107 nm-es, 3 szobás TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT, BÚTOROZOTT ÉS GÉPESÍTETT lakás.

A 2 szintes társasház buda egyik legnagyobb közlekedési csomópontjánál, de már a XII. kerületben helyezkedik el. A lift nélküli tégla építésű társasház jó állapotban van, biztos anyagiakkal és jó lakóközösséggel rendelkezik.

A lakásba egy jó méretű előszobából, egy nyitott étkezős konyhából, egy nappaliból és 2 hálószobából áll, melyek mindegyike külön nyílik. Az ablakai a Széll Kálmán tér ill. a Vérmező irányába néznek.

A lakás teljes körúen felújított, bútorozott és gépesített (mosógép, mosogatógép, sütő, 4 kerámialapos tűzhely, légkondícionáló, TV stb). Minden nyílászáró műanyagra van cserélve és hő- és hangszigetelt. A beltéri ajtók szintén felújítottak. A fűtést kombi-cirkó biztosítja. A riasztó szintén ki van építve és igény esetén beüzemelhető.
A környék infrastruktúrája nagyon jó. Pár perc sétára van a Széll Kálmán téri tömegközlekedés, a Mammut bevásárlóközpont és rengeteg kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, éttermek és persze a most épülő Millenáris Széll Kapu. Ezen kívül rengeteg a szórakozási lehetőség és kultúrális programokat kínáló hely (pl. a Millenáris, az Átrium filmszínház, több mozi és galéria, a Budai Vár stb.) és parkokban/kirándúlóhelyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész (Vérmező, Városmajor, Margit sziget, Hármashatár-hegy stb).

A közlekedés is kiváló, hiszen a Széll Kálmán térről percek alatt elérhető a város bármely közlekedési csomópont
ja és egyéb járatok.

Az ingatlan nem csak lakás célra, hanem irodának, rendelőnek, stúdiónak stb. is alkalmas!!!

Nem dohányzó, fizetőképes bérlőket keresünk csak hosszútávra!

Kisállat hozható!!!

Hívjon bármikor, akár hétvégén is bizalommal!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Környék: Széll Kálmán tér, Vár
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.993 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.432 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.966 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.732 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.285 km )
Central European University - CEU ( 1.966 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások