N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
260.000 Ft/hó

Korompai utca

Budapest, XII. Kerület  74 m2, 1 szoba + 3 félszoba

részletek

XII. kerületben, a SASHEGYEN, a BAH-CSOMÓPONT és a FARKASRÉTI TEMETŐ közelében, a Budai Sas-hegy természetvédelmi terület közvetlen szomszédságában, a Korompai utcában, egy zárt, kertes lakópark egyik háromemeletes téglaépületének 1. emeletén kiadó egy 74 nm-es, 1+3 FÉL SZOBÁS, FELÚJÍTOTT, GARDRÓBOS, teljes körűen bútorozott és gépesített, igényes, elegáns, napfényes lakás.
Az ingatlanban 3 KÜLÖN NYÍLÓ SZOBA, egy NAPPALI, egy ÉTKEZŐS KONYHA, egy GARDRÓBSZOBA, egy KAMRA, egy kádas fürdőszoba, egy külön WC, egy közlekedő és egy előszoba került kialakításra. A szobák parkettásak, a többi helyiség pedig járólapos. A legnagyobb hálóhoz egy 2 nm-es gardróbhelyiség is tartozik. A tágas nappalit az étkezőtől egy tolóajtó választja el. Az amerikai jellegű konyha a legkorszerűbb háztartási gépekkel, többek között mosogatógéppel felszerelt. Az innen nyíló kamra remek tárolási alternatívaként szolgál. A redőnyös ablakok a lakópark gondozott, zöld kertjére néznek, így a lakás a Hegyalja út közelségének ellenére is kifejezetten csendes.
A lakóparkhoz tartozó 2 HEKTÁROS, ZÁRT KERT alkalmas mindenféle szabadidős tevékenységre. A telken egy JÁTSZÓTÉR és egy KÖZÖSSÉGI GRILLEZŐ is helyet kapott.
Télen a meleget gázfűtés (cirkó) biztosítja egyedi méréssel. Parkolásra az utcán van lehetőség ingyenesen, illetve a lakóparkon belül KÜLTÉRI AUTÓBEÁLLÓ is bérelhető. Ennek az ára 20 ezer HUF/hó.
A közlekedés a belváros irányába kiváló (17-es, 59-es, 61-es villamos, 8E busz). A BUDAÖRSI ÚT, a VILLÁNYI ÚT, a GELLÉRT-HEGY, a GESZTENYÉS-KERT, a MOM PARK bevásárlóközpont, a DÉLI PÁLYAUDVAR, a NÉMETVÖLGYI ÚT, a TÖRÖKBÁLINTI ÚT és a SASADI ÚT is percek alatt elérhető. A közelben megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges.

Közös költség: 17 ezer HUF/hó
Rezsi: Fogyasztás szerint fizetendő. A lakás egyedi mérőórákkal felszerelt.

SZEPTEMBER 7-TŐL költözhető!
SZÁMLAKÉPES, BRUTTÓ ÁR!

Bérleti díj: 260 ezer HUF/hó+rezsi+kaució
Érdeklődni: Vöő Gergely
Hívjon bizalommal a nap bármely szakában, valamint hétvégén is!
I also speak english.

A bérlők részére a közvetítés ingyenes!

skyholdingatlan.alberlet.hu

Környék: Móricz Zsigmond Tér, Széll Kálmán tér

Környék egyéb: BAH-csomópont, Déli pályaudvar
Közlekedés egyéb: 17-es, 59-es, 61-es villamos, 8E busz Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.995 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.266 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások