Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
125.000 Ft/hó

Költő utca

Budapest, XII. Kerület  40 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Réti Sándor, +36/30-676 Mutasd

részletek

A 12. kerületi Költő utcában kiadó egy 40 nm-es, másfél szobás, zöldövezeti, csendes, parkra néző, frissen felújított lakás amelyhez egy 9 nm-es beépített erkély is tartozik.
A lakás gépesített: hűtő fagyasztóval, gáztűzhely sütővel és mosógép található a lakásban.
A lakás berendezett: konyhabútor, ruhásszekrény, kihúzható kétszemélyes ágy, egyszemélyes ágy, íróasztal, székek, stb. található a lakásban.
Parkolás ingyenesen megoldott a lakáshoz kijelölt zárt udvari parkolóban.

Közlekedés kíváló: 21-es, 21A busz a Déli Pályaudvar és a Széll Kálmán tér felé 11-13 perc. Továbbá a 60-as fogaskerekű és a 212-es busz is elérhető a lakás elől.

Közös költség: 8300 Ft/hó.

A lakás 2 havi kaució ellenében 2018 november 1-től költözhető.

Közlekedés: Metro 2 piros
Környék egyéb: Városkút, Svábhegy
Közlekedés egyéb: 21, 21A, 212, 60 Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 1.753 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.663 km )
Rendőrtiszti Főiskola - RTF ( 1.017 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások