Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
199.000 Ft/hó

Kiss János altábornagy utca

Budapest, XII. Kerület  75 m2, 2 szoba

részletek

Kiadó a XII. kerület, Németvölgyben, egy 75 m2-es, 2 szobás, étkező-konyhás, bútorozott és gépesített lakás kis loggiavál.

A klasszikus nagypolgári lakás egy kívül-belül felújított, 4 szintes, tégla építésű, részben zárt lépcsőházas társasház 1. emeletén található. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

Helyiségei: tágas előszoba, loggiás napfényes nappali, világos háló, nagy méretű étkező-konyha, kamra, szépen felújított zuhanykabinos fürdő, külön WC.

A lakás igényesen felújított, szépen bútorozott és minőségi gépekkel felszerelt. Légkondicionált. Minden helyisége ablakos. A fűtést és a meleg vizet gáz-cirkó szolgáltatja.

Közös költség 15.000 Ft, mely tartalmazza a korlátlan hideg víz fogyasztást, a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban.

A környék nagyon jó. Közel van minden, amire az embernek szüksége lehet. Rengeteg kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken és sok a szórakozási és kikapcsolódási lehetőség is ill. parkokban egyaránt bővelkedik ez a városrész.

Az elhelyezkedése kiváló. Pár perc sétára van villamos- és buszmegálló, amikkel gyorsan elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont és egyéb járatok.

BKK megállók a közelben
Villamos 59 59A 59B
Busz 102 105 110 112 212
Éjszakai 990

KISÁLLAT NEM HOZHATÓ! A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van, ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor – AKÁR HÉTVÉGÉN IS – bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés lakást kereső ügyfeleink számára díjtalan!

Amennyiben Önnek is van eladó vagy kiadó ingatlana, állunk rendelkezésére 15 éves szakmai tapasztalattal, személyre szabott jutalékkal és teljes lebonyolítással.

I speak English as well as German. Ich spreche Deutsch so wohl als auch Englisch.

diamond.alberlet.hu


Környék egyéb: MOM Park
Közlekedés egyéb: Villamos 59 59A 59B Busz 102 105 110
112 212 Éjszakai 990 Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.151 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.497 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások