Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
210.000 Ft/hó

Kiss János altábornagy utca

Budapest, XII. Kerület  75 m2, 2 szoba

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a XII. kerületben, Németvölgy részén a Kis János altábornagy utcában található. A kiadásra szánt lakás nagyon frekventált részen helyezkedik el. A tömegközlekedés a városnak ezen részén kiemelten jól megoldott. A közelben található XII. kerületi Önkormányzat, MOM kulturális központ, Gesztenyés kert , rengeteg lehetőség nyílik kikapcsolódásra is a közelben. A közelben található még a Testnevelési Egyetem sportpályája is ahol kellemesen érezhetjük magunkat még sportolás közben is.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az ingatlan földszint plusz 3 emeletből áll. A kiadásra szánt lakás az első emelten található. Az egész ház nagyon rendezett teljes felújításon esett át. A kiadásra szánt lakás szintén nagyon jó állapotú azonnal költözhető. Az épületben lift nem található. Az ingatlanban emeletenként 3 lakás található , a lakóközösség nagyon összetartó nyugodt és befogadó. Parkolás utcán közterületen fizetős övezetben történik.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 75nm-es felújított összkomfortos lakás a társasház 1. emeletén található. A lakásba belépve igen szép hangulatos látvány tárul elénk halszálkás parketta képében. Az összes szobában halszálkás parketta található ami nagyon jó állapotban van. A vizes helyiségben illetve a konyhában nagyon szép hideg burkolat található. A fürdő és a WC külön helyiségben lett kialakítva. A konyha teljesen gépesített Electrolux sütő, főzőlap , páraelszívó, mikro és hűtőszekrény található. A konyhában kényelmesen egy hat fős társaság is kényelmesen le tud ülni ebédelni is akár. A lakásba gáz cirkó készülék biztosítja számunkra a meleg vizet és a téli napokban ez a készülék gondoskodik a lakás fűtéséről is. Lakásban található továbbá még egy klíma berendezés is ami kiválóan tudja hűsíteni a nyári napok melegét. Az ablakokon található redőny is.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 75nm + 4nm erkély
- Nappali: 24,1 nm
- Fürdő: 4 nm
- Konyha: 14,7 nm
- Félszoba: 17,85 nm
- WC: 0,9 nm
- Kamra: 2,6 nm
- Közlekedő: 9,8 nm
Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet a gáz cirkó biztosítja. A konyhában Electrolux sütő, mikró, elszívó, hűtő, főzőlap, mosogatógép,és mosógép is van. A lakás klímával szerelt de redőnyök is találhatóak az ablakokon.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 15000Ft ami magába foglalja a lépcsőház takarítást, víz , csatorna és szemét díját is tartalmazza.


PARKOLÁS:
Az utcán közterületen fizetős övezetben tudunk parkolni.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A bérlethez 2+1 havi kaució szükséges. Kisállat a lakásba nem vihető. Dohányzás a lakásban nem, de az erkélyen lehetséges.
A lakás bútorozva és azonnal költözhető. Minimum 1 év de egy év után határozatlan idejű szerződés köthető.
.

Bérleti díj: 200 ezer Ft/hó

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

lotushouse.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.283 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.629 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások