N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
160.000 Ft/hó

Kiss János altábornagy utca

Budapest, XII. Kerület  58 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Bíró Magdi, +36/30-462 Mutasd

részletek

Szeptember közepétől 58 nm-es, csinos, kedves lakás kiadó a XII. kerületi MOM parkhoz közel, a Kiss János-Beethoven utca metszéspontjában, 4 emeletes liftes ház 3. emeletén. Bejelentve, így kívánság szerint parkolást is tudunk biztosítani!
Részben bútorozva van (kívánság szerint kombinált nagy hűtővel, kisszoba ágy nélkül fenyőbútorokkal berendezve, mosogatógéppel, mosógéppel, 2 komóddal a nappaliban, étkezőasztal székekkel, konyhaszekrénnyel és konyhabútorral).
1 nagy nappali és 1 félszoba. Külön fürdőszoba, külön WC, gardrób, konyha, előszoba. Klíma és beépített konyhai vízszűrő van. Nagyon alacsony a rezsi, télen teljesen körbefűtik a szomszédok.
Bevásárlási lehetőség, orvos, gyógyszertár, játszótér, sportolási lehetőségek, cukrászdák, éttermek, és egyébként is minden 1-2 perces sétára, a belváros 10 perc 105, 110, 112 busszal, metró 10 perc, és a kirándulóhelyek is nagyon közel vannak.
2 vagy maximum 3 személynek kényelmes. Gyerkőc nem akadály, de állatot nem szeretnénk.
Kaució: 2 hónap

Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.099 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.266 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások