Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
160.000 Ft/hó

Kiss János altábornagy utca

Budapest, XII. Kerület  35 m2, 1 szoba + 1 félszoba

részletek

Németvölgyben, a Kiss János altábornagy utca egyik Medgyaszay házában a második emeleten várja kedves hosszú távú bérlőjét (max.: két fő) egy teljesen felújított, új bútorokkal és új gépekkel berendezett, csendes, belső udvarra néző, napsütötte lakás. A 35 nm-ben helyet kapott egy amerikai konyhás nappali étkezővel, egy franciaágyas hálórész, fürdő, külön helyiségben wc. A melegséghez egy vadonatúj kondenzációs kazán is hozzájárul. A fürdőszobában fürdőkád és egy mosógép szolgálja a kényelmet. A hófehér konyhában a főzés után mosogatógép várja a mosatlant. A kanapén heverészve pedig a hegyekben lehet gyönyörködni. A hatalmas gardrób mindent elnyel, a biciklit és a nagyméretű használaton kívüli tárgyakat várja egy kulcsos, saját 4 nm-es tároló a csupán fél emeletnyi mélyen lévő pincében. A közös költség 6980 Ft, mely tartalmazza a víz, csatorna és hulladékkezelési díjakat. Ezen felül rezsi költség csak az egyedi fogyasztásmérős gáz és a villany, illetve a leendő kedves lakó által választott internet és tv szolgáltató.

A lakás közvetlen szomszédságában található gyógyszertár, mosoda, éjjel nappali, zöldséges, cukrászdák, étterem. Pár perc sétával elérhető a MOM Park, a Hegyvidék Bevásárlóközpont, villamos megálló, buszmegálló.

Beköltözhető azonnal, minimális bérleti idő egy év, kettő havi kauciót kérünk.
Bérleti szerződés közjegyzői záradékkal.

Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.491 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.814 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások