Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
300.000 Ft/hó

Királyhágó utca

Budapest, XII. Kerület  98 m2, 3 szoba

részletek

Legyen az első lakója ennek a frissen teljes felújításon átesett, 98nm-es lakásnak!!
Vadonatúj fűtésrendszer, padlófűtéssel kombinálva, felújitott elektromos hálózat, nyílászárók cseréje, szúnyoghálók, redőnyökkel felszerelve, klíma kiépítés és vadonatúj burkolatok kerültek kialakításra. A belső kialakítás lakberendező segítségével történt, csodálatos színek, és stílusos berendezés!
Október 15.-től költözhető.

A lakás a 2. emeleten helyezkedik el, körfolyosós rendezett liftes házban, csendes lakóközösséggel. A házban sok ügyvédi iroda müködik, több az iroda mint a lakások száma.

A bejárati folyosóról nyílik az ebédlő a konyhával összenyitva, vadonatúk IKEA-s Method konyhaszekrénnyel, gépekkel felszerelve, mosogatógép, szagelszívó, sütő, elektromos főzőlap.
Az ebédlőben 4 személyes étkező garnitúra van, szintén IKEA-s, bővíthető asztallal.
A folyosóról nyílik a kamra, külön wc, fürdőszoba- ahol zuhanyzós kád került kiépítésre, mosógép is található, és a kisebbik szoba, ami galériázva van.

Az előszoba folyosó végéről nyílik a 2 egyforma méretű szoba, amiből az egyik nappalinak van berendezve vadonatúk IKEA-s bútorokkal, és a másik szoba, ami hálószobának van berendezve, 2x2 méteres franciaággyal, éjjeli szekrényekkel, szintén IKEA-s bútorokkal.

A kisebbik galériás szoba nem kapott bútorokat, de igény szerint ezt is be tudjuk rendezni.
A lakásban a belmagasság 3 méter, a belső nyílászárok eredeti stílusukat megőrízve szintén felújításon estek át.

A háznak van bejárata a Királyhágó és a Márvány utca felől is, ablakai a Királyhágóra néznek, a Honvéd kórház kertjére.

A bérleti díj tartalmazza a takarítás költségét is, amit 2 hetente fog megtörténni.

Kisállat külön megegyezés tárgya.

WE SPEAK ENGLISH/ITALIAN!

Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.416 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.298 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások