Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
269.000 Ft/hó

Kázmér út

Budapest, XII. Kerület  160 m2, 5 szoba

részletek

KIADÓ a Farkasvölgyben egy TÉLI KERTES, DUPLA TERASZOS, PANORÁMÁS, GARÁZSOS, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ 160 nm-es, 4 szobás kitűnő állapotú, GÉPESÍTETT (bútorozatlan) lakás egy KERTES, 3 lakásos szinteltolásos házban.

A 4 szintes épület 1978-ban épült és eredetileg 1 lakás volt benne. Most 3 lakásos társasházként üzemel, ami egy nyeles telken áll és szépen ápolt kert övezi. A lakáshoz saját használtú kert is tartozik grillezési és fedett kiülési lehetőséggel. A faszerkezetű kerti építményben találunk egy zuhanyt, egy igényes zárható WC-t mosdóval, egy szerszámos tárolót és egy kisebb helységet egy ággyal szabadtéri pihenésre.

Az ingatlan már a Farkasréti temető felett van, de a környék infrastruktúrája jó. Több kisebb élelmiszer ill. egyéb bolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, kórház, iskola, éttermek és persze több park és kilátó is van a környéken.

Az ingatlan autóval könnyen megközelíthető. Tömegközlekedéssel az 59-es villamossal és az 53-as busszal és egy kis sétával érhető el. Ezekkel percek alatt juthatunk több közlekedési csomóponthoz és egyéb tömegközlekedési eszközhöz, melyekkel könnyedén bejuthatunk a város bármely pontjára.

A lakásba lépve egy kényelmes előszobába érkezünk, ahol egy hatalmas tükrös beépített szekrény fogad minket. Balra egy külön WC-be, egy zuhanyzóval és mosdóval is ellátott szaunába és egy zuhanyzós fürdőszobával ellátott szobába léphetünk. Az előszoba végében egy napfényes, teraszos, kandallós nappali fogad minket amerikai konyhával. Innen faburkolatú lépcső vezet az emeletre.
Az emeleten egy kis ablakos hallból nyílak a helységek. Balra egy hatalmas teraszos szoba található. Jobbra még egy WC, egy kádas fürdőszoba és egy kisebb szoba van. Ebből nyílik a téli kert (meditációs szoba) és innen a fedett garázs (utcai bejáratú).

Mindkét terasz déli, dél-nyugati fekvésű és panorámás kilátást nyújt a lefelé a hegyoldalba és az ősfás kertre. Szép időben akár Ercsiig is ellátni.

A lakás teljes körúen felújított és gépesített, de nem minimál stílusú modern berendezése van. Inkább a vadász házak meleg hangulatát idézi. A konyha gáztűzhelylyel, mosogatógéppel és hűtővel felszerelt.

A fűtést egy kazán biztosítja mindhárom lakásnak (egykor egy lakás volt az egész). A fűtésköltség 80%-a esik erre a lakásra. A nappaliban van egy extra konvektor, hogy ősszel ne kelljen beüzemelni a kazánt.
A víz létszámarányosan van elosztva.

Nem dohányzó, fizetőképes bérlőket keresünk csak hosszútávra!

Ha kérdése van, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Környék: Móricz Zsigmond Tér, Széll Kálmán tér
Egyetem közeli:
Rendőrtiszti Főiskola - RTF ( 0.842 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások