N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
220.000 Ft/hó

Hollósy Simon utca

Budapest, XII. Kerület  60 m2, 1 szoba + 2 félszoba
Kiss Katalin, +36/30-530 Mutasd

részletek

A XII. kerületi Hollósy Simon utcában, Belbuda talán legszebb utcájában, egy szép háromemeletes kertes téglaépület 2. emeletén kiadó egy 60 nm-es, két hálószobás, MŰSZAKILAG és ESZTÉTIKAILAG is FELÚJÍTOTT, KÉTERKÉLYES, MODERN BÚTOROKKAL és MINŐSÉGI HÁZTARTÁSI GÉPEKKEL berendezett, világos, napfényes lakás wifivel.
A lakásban 2 HÁLÓSZOBA, egy tágas AMERIKAI KONYHÁS, ÉTKEZŐS NAPPALI, zuhanyzós fürdőszoba, WC és előszoba beépített szekrénnyel található. A konyha a legkorszerűbb háztartási gépekkel, többek között kerámialapos tűzhellyel, mosogatógéppel és elszívóval van felszerelve. A nappali a fás, parkos utcára, a hálók a ház ZÖLD, ŐSFÁS KERTJÉRE néznek, így a lakás a Böszörményi út közelségének ellenére is kifejezetten csendes.
A felújítás során az ingatlan ÚJ NYÍLÁSZÁRÓKAT, tömörfa parkettát, mediterrán hidegburkolatokat, egyedi konyhabútort, új szanitereket és radiátorokat kapott, továbbá az elektromos, a gáz- és a vízhálózat is korszerűsítésen esett át. A fűtést gázkazán (cirkó) biztosítja egyedi méréssel. Parkolásra az utcán van lehetőség.
A közlekedés kiváló: a közelben az 59-es villamos és a 102-es, 105-ös busz megállója, gyalog is elérhető közelségben a 2-es metró. Rövid sétával elérhető minden, ami a hétköznapi élethez szükséges.

Környék: Széll Kálmán tér
Közlekedés: Metro 2 piros
Környék egyéb: Az üzletekkel teli Böszörményi út
csendes zöld mellékutcája
Közlekedés egyéb: 59-es villamos, 102, 105, 112, 212,-es
busz Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.349 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.575 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások