Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
200.000 Ft/hó

Hajnóczy József utca

Budapest, XII. Kerület  65 m2, 3 szoba
Tóth Gábor, +36/20-941 Mutasd

részletek

Kizárólag HOSSZÚTÁVRA kiadó belbuda nagyon jól megközelíthető részén a fenti lakásom. Széll Kálmán tér és a Déli pályaudvar is 2-3 perc.
Nagyon igényes és mindenre kiterjedő felújítás után (még nem laktak benne). A ház nagyon kulturált, csendes, kifejezetten jó állagú.
2 db külön fürdőszoba + 2 db külön WC található benne. A kiválóan átalakított belső elrendezése miatt akár egy egyszobás (szoba+fürdő+WC) és egy kétszobás apartmanként is kivehető - természetesen közös konyhahasználattal.. Az egyik szoba a Budai Várra (Vérmezőre) néz, a másik a saját belső udvarra. Az utcán van ingyenes és fizető parkolásra is lehetőség.

Környék: Széll Kálmán tér, Vár
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, 47-es 49-es villamos, Metro 2 piros Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.327 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.972 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.758 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.184 km )
Central European University - CEU ( 1.972 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások