Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
120.000 Ft/hó

Gébics utca

Budapest, XII. Kerület  42 m2, 1 szoba
Horváth Barnabás, +36/20-220 Mutasd

részletek

XII. ker.Gébics utcában / Apor Vilmos tér fölött/ fiatalosan berendezett, külön bejáratú, felújított , gépesitett egyszobás lakás kiadó.
Utcáról külön kapun egy kis kertbe lépünk, melyből a lakás nyílik.
Egy kis belépőbe jutunk, melyből balra a külön wc nyílik, jobbra van az előszoba ajtó.Ebből balra van a fürdőszoba, káddal, mosógéppel. Szintén balra a konyha, új konyhabútorral. Az előszoba végén lépünk a 24
négyzetméteres világos nagy ablakos nappaliba.
A lakás ablakai,mint a szoba és konyháé, a kertre néznek, az ablakok előtt eljárás nincs.A lakás és ház csendes, pihenésre alkalmas.
Minimum egy év bérelésére szerződünk.,mely a két havi kaució és az első hóbérleti díj kifizetésekor lép életbe. Azonnal költözhető.
Kertbe való kocsibeállás bérelhető.
Közüzemi díjak fizetése a lakáshoz tartozó mérőórák állása szerint történik.
Tömegközlekedés remek, a 1 számú buszok 15perc alatt a belvárosban vannak.Az 59-es villamos a metróhoz visz. A felsoroltak 250méteren belül vannak.Éjszakai busz a 990-es.
5 perc séta a Gesztenyés kert, Apor Vilmos tér.
Bérleti díj 120 e Ft/hó, plusz 2 havi kaució
Érd.:

Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.464 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.798 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások