Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
160.000 Ft/hó

Galgóczy utca

Budapest, XII. Kerület  40 m2, 1 szoba + 1 félszoba

részletek

Tulajdonostól hosszútávra kiadó egy amerikai konyhás, igényesen felújított, fiatalos, újonnan berendezett, szellőztetőrendszerrel ellátott, gépesített (hűtőgép, mosógép, gáztűzhely, mikrohullámú-sütő, porszívó) modern 40 nm-es, francia erkélyes, csendes téglalakás, a XII kerületben. A lakás egyedi mérőórákkal felszerelt. (gáz, villany, víz). A lakás cirkófűtéses. A közös használatú körpanorámás tetőterasz szabadon használható. Az ingatlan jó közlekedéssel megközelíthető, közelben, 3 percre van a buszmegálló, Széll Kálmán tértől, mintegy 15 percre. A ház előtt, illetve az utcán ingyenes parkolási lehetőség van. A lakás 160.000 Ft havi+rezsiért és közös költség megfizetésével, kizárólag hosszabb távra kiadó (min. 1 év) számlával. (Kéthavi kaució szükséges!) Azok részére ideális ez a kiadó lakás, akik szeretik a csendet, nyugalmat, a jó levegőt és szeretnek kirándulni.

A lakás kizárólag igényes, nem dohányzó bérlőnek kiadó, az ingatlanba állat nem hozható. A lakás egy, maximum két felnőtt részére, nyújt kényelmet.

Azok figyelmébe ajánlom ezt a kiadó lakást, akik szeretik a minőséget és igényesek a környezetükre!

Bővebben: https://sites.google.com/view/zugligetilakaskiado/home

Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 0.681 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.305 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 1.106 km )
Sola Scriptura Teológiai Főiskola - SSTF ( 1.376 km )
International Business School - IBS ( 1.106 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások