Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
850.000 Ft/hó

Fürj utca

Budapest, XII. Kerület  210 m2, 4 szoba + 1 félszoba

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XII. kerületében, Németvölgy csendes utcájában, az Apor Vilmos térhez közel helyezkedik el az ingatlan. A pár perc sétára lévő téren közlekedik az 59-es villamos, valamint a 102-es, 105-ös, 110-es és 112-es busz, melyekkel hamar eljuthatunk a főváros több csomópontjára. Ide minden közel van! Csak sétatávolság a Gesztenyés-kert, a MOM Park, a Hegyvidék Bevásárlóközpont, kiváló éttermek, benzinkút, élelmiszer üzletek.
A közelben kimondottan nívós közép- és felsőoktatási (ELTE) intézmények, óvodák találhatók. A természet kedvelői a Gesztenyés-kertben vagy a nem túl távoli Sashegyen barangolhatnak a zöldben.

HÁZ JELLEMZŐI:
A 210 nm-es, 3 szintes 4+1 szobás luxus ikerház egy 500 nm-es parkosított telken helyezkedik el. A házat 3 éve teljes körűen felújították. Az első szinten impozáns méretű, spotlámpákkal beépített álmennyezetes nappali, nagy terasz, gépesített (hűtővel, mosogatógéppel, tűzhellyel felszerelt) konyha és étkező, valamint egy fürdőszoba található. A második szinten még egy fürdőszoba és 3 hálószoba 3 erkéllyel, ahonnan csodás hegyi PANORÁMA látható. Az egyállásos garázs szintjén épült egy KÜLÖNÁLLÓ 35 nm-es LAKRÉSZ hálószobával, fürdővel és teakonyhával.
Az ikerház bútorozás nélkül kiadó. KISÁLLAT HOZHATÓ!

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A ház radiátor fűtését cirkó kazán látja el. További felszereltségek a teljesség igénye nélkül: légkondicionáló, ledvilágítás, upc internet szolgáltatás, riasztó.

KÖLTSÉGEK:
Minden fogyasztás órával mérhető. Az átlagos nyári havi rezsi költség: 50eFt, télen: 65 eFt.

PARKOLÁS:
A telken egy egyállásos garázs található.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A ház hosszú távra, minimum 1 évre bérelhető, 2 havi kaució előre fizetése mellett. A ház bútorozás nélkül kiadó. Az épületen belül dohányozni nem lehet. Kisállat hozható.


Bérleti díj: 850.000 Ft/hó

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

lotushouse.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE ÉTK BCE ÉTK ( 1.915 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE KERTK BCE KERTK ( 1.915 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE TÁJK BCE TÁJK ( 1.915 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.506 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.744 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások