Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
410.000 Ft/hó

Dolgos utca

Budapest, XII. Kerület  97 m2, 4 szoba

részletek

Kiadó a XII. kerületben, közvetlenül a MOM Park fölött, egy lakóparki, 2. emeleti, 97 m2-es, 4 szobás, duplakomfortos (2 fürdőszoba), erkélyes, bútorozatlan, gépesített lakás, teremgarázzsal.

Helyiségei: előszoba, konyha, étkező, nappali, 3 háló, 2 fürdő (1 zuhanykabin+WC és 1 kád+WC), 2 erkély. A lakásból szép kilátás nyílik a Sas-hegyre és a parkra.

A lakás légkondicionált, teljesen gépesített és bútorozatlan. A bútorozottság megegyezés szerint megoldható.

Közös költség kb. 55.000 Ft, amely tartalmazza a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban. A fűtés díja átalány-díjas, amely 8.000 Ft/hó, évente egyszeri elszámolással. A többi közmű mérőórás.

A bérleti díj tartalmazza a teremgarázsban a beállót egy gépkocsi számára, valamint a tároló helyiséget is.

Azonnal költözhető!

A DOHÁNYZÁS ÉS KISÁLLAT TARTÁSA NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés lakást kereső ügyfeleink számára díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE ÉTK BCE ÉTK ( 1.974 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE KERTK BCE KERTK ( 1.974 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE TÁJK BCE TÁJK ( 1.974 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.168 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.285 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások