Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
175.000 Ft/hó

Diós árok

Budapest, XII. Kerület  49 m2, 2 szoba

részletek

Kiadó lakás a Diós árokban.
Zöldövezeti lakás kiadó a Szent János Kórház fölött, a város nyüzsgésétől távol, de mégis gyorsan megközelíthető közelségben.
A Széll Kálmán tér és a Déli pályaudvar gépkocsival 5 perc alatt elérhető. Tömegközlekedésre a 128, 21, 21A, 212 buszjáratok használhatók, valamint a fogaskerekű vasútnak is van megállója a közelben.
Lakásunk a háromszintes épület földszintjén található, erkélye a Diós árok felé ill. az Istenhegy erdős hegyoldalára néz.
A két szobának külön bejárata van a közlekedőből, de a két szoba között is van ajtó. A nagyobbik szobát tálalóablak köti össze a konyhával. A fürdőszobában épített falú zuhanyozó, a közlekedőben nagy beépített szekrény található. A falak és az ajtók frissen vannak festve ill. mázolva. Új csaptelepek lettek felszerelve a fürdőben és a konyhában. Jelenleg bútorozott, igény esetén kiürítjük.
A Diós árok e szakaszán a gépjárműforgalom részére csak célforgalom engedélyezett, így az utca csendes. A kert parkosított, rendben tartott. Parkolás a ház előtt ingyenes.
A lakás bérleti díja: 175 ezer Ft/hó + rezsi + közös költség. Garázs megoldható 25 ezer Ft/hó.
A rezsi összege kb. 12-15 ezer Ft, a közös költség 9 ezer Ft havonta.

A tulajdonos kérésére az ingatlan minimum 1 évre kiadó 2 havi kaucióval.
Bérleti díj: 175.000,-
Keresőink részére a közvetítés INGYENES.
További budapesti albérletekért kattintson a referens további hirdetéseire.
Hétvégén is hívhat
HA véletlenül nem venném fel a telefont, kérem, küldje el az UTCA NEVÉT SMS-BEN, rövid időn belül VISSZAHÍVOM!

budapestalberletek.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 0.990 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 0.521 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 1.369 km )
International Business School - IBS ( 1.369 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások