N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
210.000 Ft/hó

Bürök utca

Budapest, XII. Kerület  74 m2, 2 szoba

részletek

XII. kerületben, Farkasréti Temető mellett, csendes, kertvárosi környezetben KIADÓ egy 74 m2-es, 2 szobás, TELJESEN BÚTOROZOTT LAKÁS SAJÁT KERTRÉSSZEL.

A 4 lakásos társasház jó környéken, kis forgalmú utcában található. A ház az úttól kicsit távolabb helyezkedik el, ezáltal TELJESEN CSENDES, INTIM KERTBEN TALÁLHATÓ, MINDEN ABLAKA ZÖLDELLŐ KERTRE NÉZ.

A lakás a FÖLDSZINTEN TALÁLHATÓ, 74 m2-es, két szobás. A KONYHA GÉPESÍTETT (benne mosógép, hűtőszekrény, mikro, gáz tűzhely sütővel), a fürdőszoba KÁDAS (plusz WC és bidé is van benne). A szobák parkettásak, az ablakokon redőny található. Igényes bútorok vannak a lakásban.

A lakás riasztóval védett, melynek havi díja 5e Ft körül van. Minden egyedi mérős, rezsi fogyasztás szerint fizetendő. Fűtése cirkóval megoldott, ennek havi átalánya jelenleg 21e Ft. Villany átalány 7e Ft/hó. Közös ktg. 5e Ft/hó.

Közelben óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség, közlekedés kiváló. A kertben 1 autó számára beállási lehetőség biztosított.

A lakás 2 havi kaucióval és tárgyhavi lakbérrel AZONNAL KIADÓ. Kisállat tartása és dohányzás a lakásban NEM MEGENGEDETT.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal. Érdeklődőinknek közvetítői szolgáltatásunk díjtalan.

www.renthungary.hu

Környék: Széll Kálmán tér

Környék egyéb: Farkasréti Temető, Budaörsi út,
Hegyvidék Bevásárlóközpont, MOM
Park, Déli Pályaudvar, Németvölgyi
út Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.358 km )
Rendőrtiszti Főiskola - RTF ( 1.640 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.708 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások