Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
135.000 Ft/hó

Böszörményi út

Budapest, XII. Kerület  40 m2, 1 szoba

részletek

Kiadó egy újonnan, teljes mértékben felújított 1 szobás lakás a Böszörményi úton.
Ahogy az a képeken is látszódik, az összes helyiség mostanában lett felújítva.
A szobában egy lehajtható ágy található, ami a beépített szekrényben található, illetve van hűtő/fűtő légkondicionáló is. A konyha teljes mértékben felszerelt (tűzhely, sütő, hűtő, mosogatógép), a mosógép a fürdőszobában található, ahol a tágas zuhanyzó is van. Az ingatlanhoz tartozik egy autóbeálló az épület mellett!
A közös költség 31.000.-Ft, ami tartalmazza a víz és fűtés díját, ezen felül az autóbeálló díját, az épület takarítását és szemétszállítást. Egyedül az áram fizetendő fogyasztás után (~4.000.-Ft/hó).
Ideális választás lehet egy főnek, pároknak!
Azonnal költözhető 2 havi kaució, illetve a tárgyhavi lakbér és közös költség ellenében.

otthonpont.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.237 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.589 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások