Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
220.000 Ft/hó

Böszörményi út

Budapest, XII. Kerület  105 m2, 3 szoba + 1 félszoba
Matyassky Tamas, +36/30-991 Mutasd

részletek

12. kerületi, 105 nm-es Böszörményi úti lakás keresi megbízható és igényes lakóját, aki hosszútávon is gondját viselné és elönyeit értékelné.

A kerület egyik központi helyén, a híres-hírhedt Turul-szobornál található ház a XX. század elején épült. Esztétikailag kiváló állapotban van a rendszeres karbantartásnak és tatarozásnak köszönhetöen.

Egy külsö és egy belsö, kóddal nyitható bejárat vezet a zárt belsö udvarba, amely bicikli vagy babakocsi tárolására alkalmas. A lakás közvetlen bejárata egyetlen rövid lépcsösor után következik. A bejárati ajtót kivülröl rácsozott fémajtó védi, valamint riasztó is tartozik a lakáshoz. Három egymásba (is) nyíló szobája tágas és világos. Minden tömörfa ajtó az eredeti állapotában került megörzésre, ma már igazi kuriózumnak számítanak.
Az ablakok duplaüvegesek, a külsö nyílászárók pár éve ki lettek cserélve, ezért a központi elhelyezkedés ellenére a lakás meglepöen csendes és nyugodt.
Minden szoba padlója jó állapotú, halszálka mintában rakott faparkettával van borítva. A mellékhelységek csempézettek.
A hallból nyílik egy apró szoba, mely az idök során több funkciót is betöltött már: gardób, pici játszókuckó, könyvtár, dolgozószoba.
A konyha teljesen gépesített, a mosógépet ide lehet bekötni.
Az elötérben és a hall egyik oldalfalában nagyobb „kacatmennyiségeket“ is elnyelö beépített szekrények vannak.
A fütés gáz-cirkó, saját órával. A villany saját méröórás. A hideg- és melegvíz átalány díjas.
A szomszédság problémamentes. Pince és lift is tartozik a lakáshoz.

A közlekedés kiváló, a közelben minden megtalálható, amire egy városi lakónak szüksége lehet.
Igényes egyedülállóknak, pároknak, nyüzsgös családoknak, söt irodának is tökéletes választás.
Kisállat megbeszélés szerint (méret, szám, fajta) hozható.

Egyetlen kitétel: a dohányzás semmi esetre sem megengedett. Kifejezetten nemdohányzó lakót keresünk. Köszönjük a megértést!

Két havi kaucióval, határozatlan idejü bérleti szerzödéssel a lakás azonnal költözhetö.

Környék: Móricz Zsigmond Tér, Széll Kálmán tér
Közlekedés: Metro 2 piros Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.318 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 0.407 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások