Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
330.000 Ft/hó

Törökbálinti út

Budapest, XI. Kerület  112 m2, 4 szoba

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerületben, Sasad felső részén helyezkedik el. Tömegközlekedéssel legegyszerűbben a 8E járattal, illetve éjszaka a 908-as járattal is megközelíthető, de a Gazdagrét felé közlekedő 139-es buszjárattól sem esik nagyon messze, mely segítségével a Széll Kálmán tér könnyen elérhető. Autóval hamar elérhetjük az M1-M7 autópályát, amelyen a budaörsi bevásárlóközpontokhoz (Auchan, Tesco, Metro, Kika, Ikea, Praktiker, Media Markt) néhány perc alatt kijuthatunk, de a gazdagréti lakótelep infrastruktúráját is könnyen igénybe vehetjük. Bevásárlásainkat az Eleven Center üzleteiben, vagy az Aldiban intézhetjük. A környéken kellemes sétákat tehetünk.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős épület egy 1276 nm nagyságú, enyhe lejtésű telken épült 1987-ben. Az épületben összesen hat lakás került kialakításra, melyből három a földszinten, és három belső két szintes lakás pedig az 1. emeleten található. A lakások alatt garázsok találhatóak. A ház körül gondozott kert van, mely gyermekek számára kiváló a játékra, felnőtteknek a pihenésre, kikapcsolódásra. A ház szigetelése 5 évvel ezelőtt megtörtént.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Szép zöldre néző és egyben panorámás, verőfényes, belső kétszintes, dupla komfortos, bútorozatlan, frissen festett, azonnal költözhető, 6 évvel ezelőtt felújított, szép lakást kínálunk bérbeadásra.
Bejárata az első emeletről nyílik, külső lépcsővel közelíthető meg. Belépve egy kis szélfogóba érkezünk, majd onnan az előszobába, ahonnan az alsó lakószint minden helyisége nyílik, valamint innen indul a lépcső az emeletre. A nappali tágas, jól bútorozható, világos, csupa ablakos, méretét a panorámás erkély növeli. Padlózata bambusz parkettával burkolt. A konyhabútor és a beépített gépek (gázlap villanysütő, elszívó, mosogatógép, mosógép) teljesen újak, beépítés alatt állnak. Igény esetén hűtőszekrényt is tudnak biztosítani. Ezen a szinten található egy ablakos zuhanyzós fürdőszoba, melyben wc is kialakításra került. Az emeletre vezető lépcsőn a fenti előtérbe érünk, ahonnan beléphetünk a szint három szobájába és az ablakos fürdőszobába. A szobák jól rendezhetők, az egyikhez tartozik egy saját, szintén panorámás erkély. A tágas fürdőszoba kádas, wc-vel. A felső szinten klíma biztosítja a kellemes hőérzetet nyáron.
A lakás felett található padlástér kiválóan alkalmas tárolásra, megközelítése a felső szinti előtérből történik.
Beosztása miatt kiválóan alkalmas akár családok részére.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 112nm (erkélyek felével)
Alsó szint:
– Nappali: 35,3 nm
– Konyha: 10,1 nm
– Zuhanyzó-wc: 3,6 nm
– Előszoba: 3,4 nm
– Erkély: 6,6 nm
– Szélfogó: 1,9 nm

Felső szint:
– Szoba: 17,6 nm
– Szoba: 10,3 nm
– Szoba: 10,2 nm
– Fürdő-wc: 6,2 nm
– Közlekedő: 6,6 nm
– Erkély: 6,6 nm
Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet új kombi cirkókazán biztosítja. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra került felszerelésre.

KÖLTSÉGEK:
Közös költség nincs, minden egyéb rezsi (víz, gáz, villany) mérőórák alapján fizetendő. Kb. 50.000 Ft a téli teljes rezsi.

PARKOLÁS:
Parkolás a ház előtti zsákutcában lehetséges. Igény esetén a kerten belül az egyik használaton kívüli garázs elé is beállhatunk.

TÁROLÓ:
Nem tartozik sem saját, sem közös tároló az ingatlanhoz.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A lakás 2 havi kaucióval, minimum 1 évre bérbeadó, azonnal költözhető. A lakás bútorozatlanul, konyhagépesítéssel kiadó. Dohányzás megengedett, pici testű kisállat hozható.

Bérleti díj: 330.000 Ft/hó

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

lotushouse.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.973 km )
Rendőrtiszti Főiskola - RTF ( 1.666 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások