Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
200.000 Ft/hó

Takács Menyhért utca

Budapest, XI. Kerület  63 m2, 3 szoba
Kárpáti Viktória, +36/20-773 Mutasd

részletek

63 m2-es 3 szobás, részben bútorozott, hűtővel, mosógéppel ellátott lakás kiadó Újbudán a Takács Menyhért utcában március közepétől. A lakás jellemzői: kitűnő állapotú, világos, csendes, jó beosztású, nagyszerű lakóközösség (csak 4 lakás). A lakás K-Ny fekvésű, az amerikai konyhás nappali az erkéllyel egy belső, csendes kertre néz, a két hálószoba az utcára. Ezen kívül még van egy szép, tágas fürdőszoba WC-vel, egy külön WC ill. egy kamra, ami be van polcozva. A lakáshoz egy pincetároló is tartozik. A lakás a tulajdonostól közvetlenül legális szerződéssel adható bérbe, egy kisebb kocsi elfér a ház előtti belső kis udvaron a többi lakóval egyeztetve. A parkolás a környéken ingyenes.
A bérlő legyen megbízható, nem dohányzó, szívesen várjuk párok, egy vagy két gyermekes családok, diákok vagy egyedülállók jelentkezését. Házi kiskedvencet csak ketrecben. A bérlőktől elvárjuk, hogy részt vegyen a lakóközösség életében (kukakivitel, folyósórész takarítás, hólapátolás). A bérlemény ára: 2 hónap kaució, 200000 ft/hó. Ingatlanosok, kérem, ne keressenek!

Környék: Móricz Zsigmond Tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, 47-es 49-es villamos, 7-es busz, Metro 4
Környék egyéb: Nagyon jó közlekedés, a belváros
fél órán belül mindenhol elérhető,
iskolák, óvodák, kórház,
szakrendelő 10 percre
Közlekedés egyéb: 19-es villamos, 53-as, 150-es busz,
buszok Albertfalva, Budaörs felé Egyetem közeli:
Általános Vállalkozási Főiskola - ÁVF ( 1.117 km )
Budapesti Corvinus Egyetem - BCE-KIK ( 1.483 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE ÉTK BCE ÉTK ( 0.942 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE KERTK BCE KERTK ( 0.942 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE TÁJK BCE TÁJK ( 0.942 km )
Fernuniversitätgesamthochschule in Hagen - FU ( 1.117 km )
Gábor Dénes Főiskola - GDF ( 1.080 km )
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 1.056 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások