Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
170.000 Ft/hó

Szerémi út

Budapest, XI. Kerület  50 m2, 2 szoba

részletek

Kiadó Budapest XI. kerületében, a Nádorliget lakóparkban, egy 50m2-es, negyedik emeleti, 2 szobás, jó beosztású, belső kertre néző lakás.
BÚTOROZATLAN, de a konyhája kerámia főzőlappal, elektromos sütővel, páraelszívóval és nagyméretű kombi hűtőszekrénnyel GÉPESÍTETT.
Mosógépről a bérlőnek kell gondoskodnia.
A lakás split klímával felszerelt.
Az amerikai konyhás nappali és a hálószoba külön bejáratúak, és mindkettőnek ajtaja nyílik a lakás délnyugati tájolású, 5,5m2-es teraszára.
Közös költség: 10.000Ft. A víz, az áram és a fűtés havi elszámolással mérőórák alapján fizetendő. A fűtés költsége a jó hőszigetelésnek köszönhetően alacsonyan tartható.
A lépcsőház átriumos, dupla liftes.
A környék ellátottsága kiváló, minden a közelben, mégis nyugodt, kulturált helyen található. A hangulatos és rendezett lakóparkban étterem, cukrászda, élelmiszerboltok, Bubble, Fitness centrum, kozmetika, fodrászat stb. található. Nagyon jó a közlekedés, a közelben az M4 metró, villamosok és buszok a Szerémi és a Fehérvári úton.
Gyorsan elérhető az Allee bevásárlóközpont és a Móricz Zsigmond körtér.
Sétatávolságon belül található a Kopaszi-gát szabadidőparkja, de kerékpárút is vezet oda.
Megbeszélés szerint HÁZIÁLLAT HOZHATÓ.
Bérleti díj: 170.000Ft / hó + rezsi. Kaució: 2 hónap.
A lakás azonnal beköltözhető.
A megtekintés természetesen díjtalan. Forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is. Ha keres, nagyon szívesen visszahívom.
Nagypál Erika

budapestapartment.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Gábor Dénes Főiskola - GDF ( 1.146 km )
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 1.842 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások