Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
240.000 Ft/hó

Somogyi út

Budapest, XI. Kerület  80 m2, 2 szoba + 1 félszoba

részletek

KIADÓ EGY BELSŐ KÉTSZINTES, ÚJSZERŰ LAKÁS/IRODA NAGYSZERŰ PANORÁMÁVAL!

Az ingatlan Budapest XI. kerületében, az Etele tértől pár perc sétára található. A tömegközlekedés kiváló: az M4-es metró végállomása, a Kelenföldi pályaudvar és távolsági buszvégállomás, jelenleg a 49-es, 19-es villamosok végállomása, nyártól az 1-es villamos végállomása is, 2020-ban megnyíló Etele Pláza mindössze néhányszáz méternyire vannak az épülettől. A környéken sok óvoda, iskola található. A közeli Bikás park remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt.

A 82 m2-es, 2+1 szobás lakás a 15 éves épület legfelső emeletén helyezkedik el, lift van. A biztonsági ajtón belépve egy kis előszobába érkezünk, ahol bal oldalt két gardróbszekrény került kialakításra. Jobbra található a világos 24 m2-es nappaliba, ahol akár étkező/dolgozósarok is helyet kaphat. A konyha egylégtérben van a nappalival (igény szerint leválasztható). A nappaliból nyílik egy zuhanyzós, WC-s fürdőszoba és a lépcső alatt egy nagyméretű tároló. A széles falépcsőn felérve egy nagyobb méretű közlekedőre jutunk, itt van lehetőség tároló kialakításra. A lépcsőtől balra van a fürdőkádas, WC-s fürdőszoba, jobbra egy 8m2-es félszoba, szemben pedig a 12 m2-es nagyszoba. Mindkét szobából kijuthatunk a Gellért-hegyre panorámás, felülről fedett teraszra. A szobák eredeti parkettával borítottak, a többi helyiség minőségi kőburkolatos.
Nem gépesített!
Mivel nincsen berendezve és gépesítve, irodának is ideális.

Rezsi: közös költség: 15.000 Ft, a gáz, víz és a villany: fogyasztás alapján
Parkolás: utcán, ingyenes. Őrzött parkoló a Kelenföldi pályaudvarnál található.

KISÁLLAT, GYEREK NEM AKADÁLY!

Kaució (500.000 Ft) és az első havi bérleti díj megfizetése után azonnal költözhető.

Várom hívását, nézzük meg!!

www.renthungary.hu

Közlekedés: Metro 4 Egyetem közeli:
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE ÉTK BCE ÉTK ( 1.922 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE KERTK BCE KERTK ( 1.922 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE TÁJK BCE TÁJK ( 1.922 km )
Gábor Dénes Főiskola - GDF ( 1.025 km )
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 0.197 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások