Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
180.000 Ft/hó

Sasadi út

Budapest, XI. Kerület  60 m2, 2 szoba
Szabó Judit, +36/20-285 Mutasd

részletek

Sasadi úti 9 lakásos, igényes lakóközösségű társasházban kiadó ez a gyönyörű, tiszta, napfényes, teljesen berendezett, rendkívül alacsony rezsivel rendelkező 2 szobás, 2. emeleti nagy teraszos lakás. Van hűtő, mosógép, TV, edények, poharak…stb, azaz minden, ami a mindennapokban szükséges. A kisebbik szobában 2 heverő, a nappaliban egy kihúzható kanapé, egy ülő kanapé és fotelek kínálkoznak a pihenés idejére. Minden közüzemi fogyasztás mérhető, a fűtést gázkonvektorok, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A házat rendezett kert veszi körül, a pincében 1 autó számára garázs áll rendelkezésre. Csak csendes, rendezett életvitelt élő nagykorú bérlőt várunk. Dohányzás a lakásban kizárt, kisállat nem hozható. A lépcsőház takarítását, ősszel az utcán a kerítés hosszában a levelek összeszedését, télen a hó eltakarítását, valamint a kukák ki-be helyezését a lakók 9 hetes forgásban maguk intézik. Kérem, aki ezt nem vállalja, ne hívjon! A bérleti szerződés aláírásához elengedhetetlen a közjegyzői szerződés, illetve 2 havi kaució+ 1 havi bérleti díj (540.000.- Ft). Alapvetően hosszú távra kiadó, de a szerződési idő rugalmasan egyeztethető. Azonnal birtokba vehető.


Környék egyéb: Zöldövezeti, saját kerttel, kis
lakásszámú társasházak, illetve
családi házas környezet Egyetem közeli:
Gábor Dénes Főiskola - GDF ( 1.660 km )
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 0.815 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások