Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
210.000 Ft/hó

Rupphegyi út

Budapest, XI. Kerület  55 m2, 2 szoba

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XI. kerületének dinamikusan fejlődő részén, Madárhegyen mellett, Spanyolréten található. A környéken új építésű és pár éve épült ingatlanok találhatók. Tömegközlekedés szempontjából ideális, hiszen sétatávolságra található több busz megállója is, mellyel a közeli 4-es metró végállomásához vagy a Széll Kálmán térre is eljuthatunk. Személygépjárművel megközelíthető a Gazdagréti út felől, valamint gyorsan elérhető a közeli M1/M7 autópálya és a megújulás alatt álló bevezető szakasz. A közelben több bolt közül is válogathatunk: Penny Market, SPAR és ALDI is van elérhető közelségben.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, lapostetős társasház idén épült, teljesen új. A házban mindösszesen 4 lakás található, melyek mindegyike a lépcsőházon keresztül közelíthető meg. A házhoz kert is tartozik, melynek egy része a földszinti lakásokhoz tartozik, kizárólagos használattal. A ház kamerarendszerrel védett.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A terasz felével 55 négyzetméteres, TELJESEN ÚJ lakás a földszinten helyezkedik el, bejárata egy másik lakással közös, zárt előtérből nyílik. SAJÁT KERTTEL rendelkezik, ahol a lakáshoz kapcsolódó 12 nm-es terasszal együtt élvezhetjük a reggeltől délutánig tartó napsütést. Az ajtón belépve az előszobába érkezünk, mely egy légtérben helyezkedik el a modern, hófehér konyhabútorral és Whirlpool gépekkel felszerelt – sütő, főzőlap, elszívó, hűtő, mosogatógép, mikró – beépített konyha és a szintén hófehér járólappal burkolt nappali. Ebből a térből nyílik a majd 12 négyzetméteres, keleti tájolású hálószoba és a kádas, ablakos fürdőszoba. A lakás teljesen új, még senki sem lakta. Minden ablaka elektromos redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelt, a biztonságról a házban kiépített kamerarendszer és a lakás riasztója gondoskodik. A lakás jelenleg üres, azonnal költözhető. Minimum egy évre bérbeadó. Kisállat nem hozható, dohányzás a lakásban nem megengedett.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 54,8 nm
Lakás: 48,6 nm
- Nappali: 18,5 nm
- Szoba: 11,8 nm
- Konyha: 7,5 nm
- Fürdő: 4,6 nm
- Előszoba: 5,3 nm
- Terasz: 12,4 nm
Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést korszerű hőszivattyús rendszer biztosítja mennyezeti hűtés-fűtéssel, melyet akár távolról, okostelefonról is szabályozhatunk. Minden fogyasztás egyedileg mérhető. Az ablakok elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek és riasztórendszer is kiépítésre került.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség kb. 10.000 forint, mely tartalmazza a házzal kapcsolatos üzemeltetési költségeket. A korszerű fűtési rendszernek is köszönhetően a lakás rezsije alacsony,

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy kb. 7 nm-es, száraz tároló a ház alatti teremgarázsban.

PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik egy teremgarázs beállóhely a ház alatti teremgarázsban. Kötelező kibérelni. Ára 20.000 Ft havonta.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A lakás 2 havi kaucióval, minimum egy évre kiadó. Azonnal költözhető, kisállat nem hozható, dohányzás a lakásban nem megengedett.

Bérleti díj: 210.000 Ft/hó + 20.000 Ft garázs

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

lotushouse.alberlet.hu

Közlekedés: Metro 4

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások