N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
190.000 Ft/hó

Rozsnyó tér

Budapest, XI. Kerület  45 m2, 1 szoba + 1 félszoba

részletek

Kiadó lakás XI. kerület csendes részén 1 emeleti másfél szobás 45m-es erkélyes lakás.

A 45 nm-es, felújított komfortos lakás a társasház 1. emeletén található. A bejárati ajtón belépve egy kellemes méretű előszobába érkezünk. Innen jobbra nyílik a világos konyha. A bejárati ajtóval szemben található hálószoba. A hálószoba mellett balról a nappali található. A bejárattól jobbra helyezkedik el a fürdőszoba, ami ablakának köszönhetően világos és szellőztethető. Mérete miatt kényelmes zuhanyzó beépítésére került sor.

A lakás idén teljes körű felújításon esett át. Minden ablak műanyag és hőszigetelt, valamint páramentesítővel felszerelt. Kiépítésre került a klíma berendezés. A lakásnak egyedi vízórája van.

A közös költség 8.000 Ft A közös költség tartalmazza a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.
A fűtés költsége a téli hónapokban átlagosan 15.000 Ft.A vízfogyasztás egyedi vízóra alapján történik.
Fűtés gáz konvektoros. A főzőlap és a sütő Bosch elektromos. Hűtő és mosógép beépített. Új Hajdú villany bojler.

A 3 szintes, téglaépítésű lapos tetős társasház 1970-ben épült. A házban 7 lakás kapott helyet. Az épületet gondozott osztatlan közös tulajdonú kert veszi körül. A lépcsőház széles ablakainak köszönhetően világos, a lakóközösség kedves és igényes.

A kerítésen belül körbejárható a ház. Az udvar két stílusú. Az első rész régebbi de gondozott stílusú, a hátsó (nagyobb) rész modern. Tujákkal körbeültettet füvesített kb. 60-70 hasznos négyzetméter területű. Kerti grill sütő és bográcsozó kerül kiépítésre. Valamint, teljes kerti bútorzattal ellátott. Napernyő, Napvitorlák, rattan sarokülő, kerti asztal 6 székkel, függőágy. A kertet más lakó jellemzően nem használja.

A parkolás a ház előtt ingyenes. A közelben játszótér van, de a lakás a másik irányba néz, tehát nem hallható a gyerekzaj.

A 7-es busz megállója pár perc sétára van a lakástól, így pillanatok alatt csatlakozhatunk a város vérkeringéséhez. A Bikás Park csupán néhány percen belül elérhető, ahol felszállhatunk a 4-e metróra. A közelben kisebb boltok szolgálják a kényelmet, valamint a környéken több korcsoport számára jó hírű oktatási intézmények segítik a családok mindennapi életét. A természet kedvelőinek sok kiváló célpont áll rendelkezésére. A környék rendkívül kellemes és családias.

Minimum 1 évre első havi bérleti díjjal és 2 havi kaucióval május végétől költözhető.

Hívjon bizalommal: Nagy Gábor, Silver Immo Ingatlaniroda
Bérlők számára a közvetítés díjtalan.
Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, visszahívom!

silverimmo.alberlet.hu

Közlekedés: 7-es busz Egyetem közeli:
Gábor Dénes Főiskola - GDF ( 0.854 km )
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 0.896 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások