N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
120.000 Ft/hó

Ringló utca

Budapest, XI. Kerület  40 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Maklari Akos, +36/30-931 Mutasd

részletek

A XI-XXII.kerület határánál a Ringló utca egy csendes mellék utcájában a Murányi utcában kiadó egy 6 lakásos társasház második emeleti lakása. A lakás 42 nm-es. Egy autó részére elektromos kapuval rendelkező udvari parkolóhely is tartozik a lakáshoz. További autó részére utcán ingyenes parkolás. Háziállat nem hozható. Közlekedés kiváló több busz járat van a környéken,a 4 Metró 10 perc busszal. A háznak van egy nagyméretű kerti medencéje amit a ház lakói használhatnak vendégeik,ismerőseik nem .. A ház parkosított kerttel rendelkezik ahol grillezési lehetőség is van. Szeptember 1-től költözhető. A lakás mivel egy hálószobás maximum 2 fő részére kiadó. A szobákban bútorok,szőnyegek és függönyök vannak . Igény szerint tudunk biztosítani konyhai edényeket, evőeszközöket, tányérokat.
Bérleti díj 120000.-Ft/hó melyről számlát adunk és már tartalmazza az állami és helyi adókat is. Fix rezsi költség tartalmazza a fűtést, Tv, Internet , lakás biztosítás,szemét szállítás,közös részek és a kert meg a medence fenntartásának költségeit is. Külön fizetendő a mérőórák szerinti víz és villany fogyasztás.

Kaució 240.000 Ft.
Érdeklődni: Maklári Ákos 06 30 9 313571.


Közlekedés: Metro 4

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások