Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
300.000 Ft/hó

Rétköz utca

Budapest, XI. Kerület  114 m2, 4 szoba + 1 félszoba
Szepesi Veronika, +36/20-374 Mutasd

részletek

Sasadon, a Rétköz utcában kiadó egy bruttó 137 nm, nettó 114 nm-es, I. emeleti, belső kétszintes, amerikai konyhás nappalis + 4 különálló hálós, erkélyes, 4 éve teljes körűen, kifogástalanul felújított csendes, belső kertre néző és panorámával is rendelkező lakás.

A 4 lakásos társasház a Rétköz utcától távolabb, rendezett, zöld környezetben fekszik. Rezsi költsége alacsony, mely köszönhető az új nyílászáróknak, redőnyöknek, valamint a kiváló hatásfokú Vaillant ecoTec Plus kondenzációs kombi cirkó kazánnak, a közös költség 13 ezer forint. A lakás riasztóval felszerelt, valamint a kertben térfigyelő kamera is van. A szomszédokkal közös, nagyméretű tároló található a házban. Igény esetén egy nagyon jó állapotú, 32 nm-es garázs is kiadó (30 ezer Ft/hó), továbbá közvetlen a ház előtt ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezése.

A lakás a képeken látható berendezéssel együtt, illetve igény esetén további, jó állapotban lévő kiváló minőségű ifjúsági bútorokkal együtt kiadó, a konyha magas kategóriájú gépekkel van felszerelve. Az alsó szinten található amerikai konyhás nappali mérete 43 nm, továbbá itt található egy mosókonyha, egy wc és a lépcső alatti tároló, az erkély 7 nm-es. A felső szinten található a 7 nm-es fürdő wc-vel és a 4 különálló hálószoba, melyek 10, 12, 15 és 17 nm-esek.

A Rétköz utca infrastruktúrája kiemelkedően jó. Az Eleven Center 2 rövid buszmegállónyira fekszik, a környéken szinte minden szolgáltatási egység megtalálható. A 139-es, valamint a 8-as busz a háztól mindössze 100 méterre áll meg, azonban a lakásban ebből semmi nem hallható.

A lakás 2 havi kaució és az első havi bérleti díj ellenében azonnal költözhető. Kisállat nem hozható!

Ingatlanközvetítők kérem ne keressenek!


Környék egyéb: Buda, Sasad
Közlekedés egyéb: 139-es, 118-as busz Egyetem közeli:
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 1.927 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások