Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
200.000 Ft/hó

Rátz László utca

Budapest, XI. Kerület  71 m2, 3 szoba

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
A XI. kerületben, Kelenföldön, a közkedvelt Rátz László utcában, csendes, parkos, jó levegőjű, kertvárosi környezetben található. Sétatávolságra különböző bevásárlási lehetőségek, iskolák, óvodák, játszóterek, Bikás Park is megtalálható. Tömegközlekedése kiváló, hiszen a közeli Fehérvári úton több villamosjárat is közlekedik, de ellenkező irányba akár a Bornemissza téri 7-es buszok, vagy a 4-es metró felé is indulhatunk. Ezekkel a járatokkal gyorsan elérhető akár a pesti belváros is, vagy a közeli Allee Bevásárlóközpont, ahol minden infrastruktúra megtalálható. Autóval könnyen megközelíthető akár a Fehérvári út, akár a Tétényi út felől is, illetve az M1-M7 autópályákat is gyorsan elérjük.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, rendezett állapotú, lapostetős társasház 1976-ban épült, földszint + 4 emeletes, lépcsőháza mindössze 8 lakásos. A házban lift nem üzemel. A ház folyamatosan megújul, nemrégiben cserélték a bejövő gázvezetéket, és újították a tetőt, valamint tervben van a ház külső homlokzati hőszigetelése, színezése is, melyet a megtakarításból fedeznének. A házat többnyire fiatalok lakják.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Igazán hangulatos, szépen felújított, FRISSEN FESTETT, CSENDES, verőfényes, kiváló elrendezésű, erkélyes, 71 nm-es lakást kínálunk bérbeadásra a ház 1. emeletén. Építész tervek alapján kb. 10 évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, melynek során a belső kialakítást újraálmodták, így tették sokkal élhetőbbé. A terek maximálisan és praktikusan kihasználásra kerültek, egyedi boltíves megoldásokkal lett még szellősebb, a pakolást rengeteg beépített szekrény segíti. Jelenlegi beosztása szerint áll 3 nagyméretű szobából, egy tágas étkezőből, egy külön ablakos konyhából, és egy ablakos fürdőszobából, ahol a mellékhelyiség praktikusan külön nyílik. A lakás ablakai két oldalra is nyílnak, mindkét oldalon kedves kis parkra látni, az utca átmenő forgalmától távol. Két szobája és erkélye déli tájolású, további helyiségek északi fekvésűek, de a nagy ablakoknak köszönhetően cseppet sem sötétek. Az összes ablak műanyag, (hálószobákban redőnnyel felszereltek), valamint új a bejárati ajtó is. A parketta nagyon szép állapotú, eredeti tömörfa, a vizes helyiségekben új burkolatok kerültek be a felújítás alkalmával. A lakás kifejezetten gyermekes családok részére ajánlott, ahol a kisállat és a dohányzás is megengedett. Bérbevételhez 2 havi kaució szükséges! Jelenleg üres, azonnal költözhető.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 71nm
- Nappali: 20,5nm
- Szoba: 13,8nm
- Szoba: 13,1nm
- Étkező: 8,6nm
- Konyha: 7nm
- Fürdő: 4,8nm
- Wc: 1,2nm
- Loggia: 4,5nm
Belmagasság: 2,73 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Fűtése gázkonvektoros, a készülékek ki lettek cserélve. A meleg vizet átfolyós gázbojler adja. Vízóra felszerelésre került.

KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 14.900 Ft mely tartalmazza a felújítási alapot is.
- Gázszámla: átalányban kb. 13.000 Ft (fűtés, melegvíz, főzés)

TÁROLÓ:
Közvetlenül a lakás mellett, az emeleten egy szomszéddal közös, 10nm-es zárható tároló használható, illetve ezen kívül babakocsi tároló is van.

PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen ingyenes, kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A lakás 2 havi kaucióval, minimum 1 évre, akár gyermekes család számára bérbeadó. Kisállat és dohányzás megengedett. A lakás bútorozatlanul kiadó. A konyha mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel, gáztűzhellyel, elszívóval felszerelt.

Bérleti díj: 200.000 Ft/hó

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

lotushouse.alberlet.hu

Közlekedés: 47-es 49-es villamos Egyetem közeli:
Gábor Dénes Főiskola - GDF ( 0.861 km )
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 1.206 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások