Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
200.000 Ft/hó

Rátz László utca

Budapest, XI. Kerület  71 m2, 3 szoba

részletek

XI. kerületben, Kelenföldön, Fehérvári út és a Tétényi út között, a RÁTZ LÁSZLÓ utcában , az 1-es villamos végállomásától pár perc sétára egy négyemeletes, tízlakásos társasház ELSŐ EMELETÉN 71 m2-es, 3 szobás, étkező-hallos lakás HOSSZÚ TÁVRA KIADÓ. A lakás BÚTOROZATLAN, részben gépesített, (de tartós bérlő esetén a tulajdonos hajlandó gépesíteni).
A lakás észak-déli tájolású, az étkező-hallt és a külön nyíló WC-t leszámítva valamennyi helyiségnek van szabadba nyíló ablaka.
A nappali és az egyik hálószoba, valamint a nappaliból nyíló 4 m2-es ERKÉLY délre néz, a konyha, fürdőszoba és a másik hálószoba északi irányba.
A nyílászárók HŐ és HANGSZIGETELT MŰANYAGRA cseréltek.
A lakás tele BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEKKEL.

A fűtés gázüzemelésű konvektorról megy, a meleg vizet átfolyós gázmelegítő szolgáltatja.
A lakásba DIGI beköthető .
A lakás mellett, közvetlenül a lépcsőházból nyíló, a szinten lévő két lakáshoz tartozó, közösen használható egylégterű tároló is rendelkezésre áll, lakásonként kb. 4 m2 terület.

Közlekedés a közelben rendkívül kedvező: a Fehérvári út villamos- és buszközlekedése, az Etele úton az 1-es villamos végállomása, illetve egy buszmegállónyira a Bikás park M4 metróállomás.

Dohányzás csak lakáson kívül.
Állat nem tartható.
Azonnal költözhető.
Parkolás a ház előtt, a ház mögött vagy a ház mellett ingyenes.


Közös költség: 14.900,- Ft/hó
Rezsi mérőórák (víz, villany, gáz) szerint ( nyáron kb. 15.000,- Ft/hó, télen: 28.000,- Ft/hó)

Bérleti díja: 200.000,- Ft/hó + rezsi + kaució

A BÉRLŐK SZÁMÁRA A KÖZVETÍTÉS INGYENES !

Érdeklődni: Németh János
minden nap 6-24 között bármikor

pesthouse.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Gábor Dénes Főiskola - GDF ( 0.822 km )
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 1.185 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások