Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
140.000 Ft/hó

Radvány utca

Budapest, XI. Kerület  62 m2, 2 szoba + 1 félszoba
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Bérleti díj 140 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 280 000 HUF
Rezsiköltség 35 000 HUF / hó
Közös költség Nincs
Méret 62 m2
Szobák száma 2 szoba + 1 félszoba
Különnyíló szoba 2
Berendezés Részben berendezett, gépesített
Emelet 2
Erkélyek száma 1
Lift Nem
Kilátás Kertre néző
Minimum bérlési idő Legalább egy év
Beköltözhető 2021-11-11
Lakás adatai
Város Budapest
Kerület XI. kerület
Kerület rész Sashegy
Ingatlan címe Radvány utca
Ingatlan állapota
Komfort fokozat Összkomfort
Fűtés Cirkó
Konyhai szellőzés Ablak
Ház jellege Egyéb
Parkolási lehetőség Utcán ingyenesen
Épület szintjei 3

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a XI. kerületi Sas-hegyen található. Tömegközlekedési eszközökkel és saját gépjárművel egyaránt gyorsan megközelíthető a Főváros szinte minden pontja. A közelben található óvoda és bölcsőde, valamint több iskola is. Kellemes kikapcsolódási lehetőségeket is könnyen elérhetünk innen, hiszen közel van a MOM Park Bevásárló Központ és a MOM Sportközpont, a Széll Kálmán tér és a Móricz Zsigmond körtér egyaránt.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A ház 1983-ban épült, mindösszesen három szinttel. A házban két lakrész található, az alsó belső kétszintes, míg a felső szinti kicsit tetőtéri hangulatú, remekül kihasználható. A házhoz karbantartott, kellemesen használható kert tartozik.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A kiadásra kínált lakás a ház felső szintjén elhelyezkedő lakóingatlan, mely önálló bejárattal ugyan nem rendelkezik, de ezt meghaladóan teljesen független a ház többi részétől, ahol a tulajdonos lakik. A lakás gyakorlatilag teljes szint, mindössze a két nagyobb szobának egy-egy sarka ferdefalú. Ezeken a részeken a tető alatt tárolórész került kialakításra. A lakásban a konyha 2021-ben került beépítésre lecserélve ezzel a régit, míg a klíma 2020-as. A lakás újrafestése most történt meg.
A ház bejárati ajtaja az utca szintjén a kertből nyílik. Belépés után egyenesen jutunk a lépcsőházba, amelyen keresztül feljuthatunk a kiadásra kínált lakrészbe. Ezek a részek közös használatúak a kerttel egyetemben. A kiadásra kínált lakrész természetesen lezárható. Ebbe belépve elérjük az ehhez tartozó előszobát a lépcsőfordulóban, majd felérünk a felső előtérbe. Innen balra a kisebb, jobbra a nagyobb szoba nyílik, amiből a félszoba. Ez utóbbi is kiválóan alkalmas hálónak, vagy dolgozószobának egyaránt. Az előtérből nyílik mind a fürdőszoba, mind a konyha. A lakás berendezetten kiadó - minimális változtatás lehetséges. A lépcső feletti rész beépítésre került, ami szintén praktikusan kihasználható akár gardrób vagy tárolórész is lehet. A kisebbik szobához még egy erkély is kapcsolódik, ahonnan csodálatos a panoráma.
A lakás azonnal költözhető és hosszabb távra is kiadó.

LAKÁS MÉRETEI:
A lakás hasznos alapterülete 62nm, amit a 3nm-nél nagyobb erkély nagyobbít. A szobák 25,3nm, 13,5nm nagyságúak, míg a félszoba 5,3nm nagyságú.
Belmagasság: 2,6m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakásban a fűtést a ház központi kazánja biztosítja, ahogy a meleg vizet is. A lakás gépesített. A mosógéphez csatlakozót mind a konyhában, mind a kisebbik szobából nyíló rakodóban kialakítottak. 2020-ban a nagyszobába klímaberendezés került.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A lakásban nem, de az erkélyen megengedett a dohányzás, háziállat ideálisan nem hozható, esetleg cica. A minimális bérleti idő 1 év. A bérbevételhez 2 havi kaució szükséges.

KÖLTSÉGEK:
A lakás bérleti díja 140.000,- forint, míg a rezsi fix összegben (fogyasztástól függetlenül) 35.000,- forint havonta.

PARKOLÁS:
A parkolásra a ház környezetében van ingyenes és jó lehetőség.

Bérleti díj: 140.000,- Ft + két havi kaució + 35eFt rezsi/hó

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

lotushouse.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Általános Vállalkozási Főiskola - ÁVF ( 1.473 km )
Budapesti Corvinus Egyetem - BCE-KIK ( 1.788 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE ÉTK BCE ÉTK ( 1.191 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE KERTK BCE KERTK ( 1.191 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE TÁJK BCE TÁJK ( 1.191 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.290 km )
Fernuniversitätgesamthochschule in Hagen - FU ( 1.473 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.341 km )
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 1.840 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások