Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
145.000 Ft/hó

Radvány utca

Budapest, XI. Kerület  55 m2, 2 szoba
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Új bérleti díj 145 000 HUF / hó Árfigyelés Árcsökkenés
Kaució 290 000 HUF
Rezsiköltség 20 000 HUF / hó
Közös költség 13 000 HUF / hó
Méret 55 m2
Szobák száma 2 szoba
Különnyíló szoba 2
Berendezés Berendezett, gépesített
Emelet Félemelet
Erkélyek száma 1
Lift Nem
Kilátás Kertre néző
Minimum bérlési idő Legalább egy év
Beköltözhető 2021-10-23
Lakás adatai
Város Budapest
Kerület XI. kerület
Kerület rész Sashegy
Ingatlan címe Radvány utca
Fűtés Cirkó
Melegvíz Villanybojler
Ház jellege Kis társasház
Parkolási lehetőség Utcán ingyenesen
Tájolás Dél
Épület szintjei 4

részletek

CSENDES, VILÁGOS, NAPOS LAKÁS SASHEGYEN!

INGATLAN HELYSZÍNE:
XI. kerületben, Sas-hegy aljában, zöldövezeti részen helyezkedik el a ház. Könnyen elérhető, jó közlekedéssel ellátott a terület. Saját gépjárművel és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt gyorsan megközelíthető a Főváros szinte minden pontja, hiszen közel van a BAH csomópont. A közelben található óvoda és bölcsőde, valamint iskola is. A budaörsi út közlekedésileg kényelmes közelségben helyezkedik el, de a forgalom káros hatásai a házat már nem érik el. Kellemes kikapcsolódási lehetőségeket is könnyen elérhetünk innen. Közel van a MOM park, a Széll Kálmán tér és a Móricz Zsigmond körtér egyaránt, de a helyvidék adta séta-lehetőségek is jól megközelíthetők. A közeli MOM Park bevásárlóközpont és a Hegyvidék Központ minden szempontból igen jól ellátott, üzletek, közért, posta, gyógyszertár, sportolási lehetőségek, mozi is megtalálható benne. A Gesztenyés Kert játszótereivel, sportközpontjával kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít.

TÁRSASHÁZ JELLEMZŐI:
A két emeletes ház 1966-ban épült, karbantartott. A társasházban mindössze 9 lakás kapott helyet, melyek a lépcsőházból nyílnak félszintes tagolással. A földszinti részen garázsok találhatóak, így a legalsó lakószint is félemeleti magasságban van. A tető 2017-ben, a kémények 2019-ben kerültek felújításra, de megújult már a kerti feljárat is. 2020-ban történik meg a villanyvezetékek cseréje a villanyórákig.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A kiadásra kínált ingatlan a ház félemeletén helyezkedik el és utoljára 2021-ben került felújításra. Ekkor megújult a konyhabútor, a fürdő, a WC és a fűtésrendszer.
A lakásba a lépcsőházból belépve az előszobába érünk. Innen nyílik jobbra a konyha, balra a kamra – mely az eredetileg mögötte elhelyezkedő beépített szekrény alsó részének elbontásával megnagyobbításra került, amely helyre kényelmesen fér el a hűtő. A bejárattal szemben nyílik a nagyobbik szoba, melyből a közlekedőn át közelíthető meg a fürdőszoba, a WC, és a kisebbik szoba. A két szoba egymásból is megközelíthető. Az erkélyre a nagyobbik szobából léphetünk ki. A konyha ablaka a szomszéd lakással közös, zárható, a lépcsőháztól ajtóval elválasztott, 2,7nm nagyságú előtérre nyílik, amelyen keresztük a szabadba is szellőztethető. A közlekedőben még megtalálható a beépített szekrény felső része.
A lakás déli fekvésű, világos, napos, a ház kertjére néz.

LAKÁS MÉRETEI:
A lakás 55nm, amit az erkély nagyobbít. A szobák 25,3nm és 14,4nm nagyságúak, kellemes tartózkodást biztosítanak és jól berendezhetők.
Belmagasság: 2,7m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést új MIKA kazán biztosítja radiátorokkal. A meleg vizet villanybojler adja mind a fürdőben, mind a konyhában. A lakásban külön vízóra nem került felszerelésre, a társasház egyik lakásában sincs.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A lakásban háziállat nem tartható és a dohányzás nem megengedett. A lakást tulajdonosa bútorozottan kívánja kiadni. A minimális bérleti idő egy év. A bérbevételhez két havi kaució megfizetése szükséges. A ház és környezetének tisztán tartását a lakók végzik.

PARKOLÁS:
A parkolásra az utcán van jó és ingyenes lehetőség a ház környezetében.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség összege 13.000,- forint, amely egy főre tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást is. Több lakó esetén személyenként 3.000,- forint vízdíjat kell fizetni a társasház felé.


Bérleti díj: 145.000,- forint + rezsi + két havi kaució

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

lotushouse.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Általános Vállalkozási Főiskola - ÁVF ( 1.588 km )
Budapesti Corvinus Egyetem - BCE-KIK ( 1.874 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE ÉTK BCE ÉTK ( 1.307 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE KERTK BCE KERTK ( 1.307 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE TÁJK BCE TÁJK ( 1.307 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.041 km )
Fernuniversitätgesamthochschule in Hagen - FU ( 1.588 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.092 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások