N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
130.000 Ft/hó

Putnok utca

Budapest, XI. Kerület  60 m2, 2 szoba
Szigethy László, +36/20-911 Mutasd

részletek

Kiadó közös telken álló, elkülönített külön mérőórákkal felszerelet családi ház, Budapest XI.kerület kertvárosi részén, Kelenvölgyben. A ház alapterülete 60nm, ami egy nagyszobából, egy kisebb szobából, konyhából, fürdőből és előszobából áll. A ház előtt egy terasz is van, ahol kerti bútorok elhelyezhetőek, fedett, tehát nem áznak el az itt tárolt dolgok. Elkerített kertrész tartozik hozzá, ahol nyáron sütögetni vagy csak kiülni és pihenni is lehet. A kertrész mérete kb.:80-90nm. A ház részben bútorozott, vagyis a konyhában beépített konyhabútor, hűtő és indukciós tűzhely (sütővel) van, valamint a nagyobb szobában van egy vitrines kisebb szekrény. A ház külön mérőórákkal van felszerelve, így pontosan kiszámítható minden hónapban az adott fogyasztás, ez jelenleg átlagosan 25-30.000 forint között van, természetesen attól függően hányan és hogyan használják. Klímával van felszerelve, ami nyáron hűvös, télen meleg levegőt is biztosít a lakásban. Ezen kívűl konvektorok és egy nagyobb cserépkályha is szolgáltatja a meleget, mindenki eldöntheti melyiket szertné használni. A házban jelenleg még laknak, beköltözés 09.31.-től lehetséges, viszont addig is bármikor előre egyezetett időpontban megtekinthető. Képeket email-ben szívesen továbbítunk még róla.
Elsősorban párok, vagy egyedülállók jelentkezését várjuk, akik állatbarátok, mivel a kertben egy kisebb kutya is él, ezért szívesen fogadunk cicás, vagy hasonló kutyás gazdikat. Gyermekes családok esetén a befogadói nyilatkozat feltétlenül szükséges. A házban a dohányzás tilos, viszont a kertben és a teraszon engedélyezett. A bérleti díj: 130.000ft/hó+rezsi. Kaució 3 havi bérleti díjnak megfelelő összeg. Érdeklődni az adott telefonszámon és üzentetben lehet

Környék: Dunához közel
Közlekedés: 47-es 49-es villamos, 7-es busz, Metro 4
Környék egyéb: Kertváros, Újbuda Központ, Kelenföld
vasútállomás, Savoya Park
Közlekedés egyéb: 17, 56, 41-es villamosok

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások