N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
150.000 Ft/hó

Pajkos utca

Budapest, XI. Kerület  50 m2, 2 szoba
Fazekas-Boros Anita, +36/20-930 Mutasd

részletek

KIADÓ LAKÁS - A BIKÁS PARK KÖZELÉBEN

Kiadó részben bútorozott lakás a Bikás park közelében, Budapest egyik legzöldebb utcájában, jó állapotú társasházban.

A lakás néhány perc sétára a Bikás parktól, családi házak és kis társasházak környezetében helyezkedik el. A 2. emeleten található, modern, fiatalos, sok ablakának köszönhetően világos, nagyon hangulatos lakás. A nappali-étkező nagyon szép tágas, a csendes utcára néz és az erkély is innen nyílik. A hálószoba a társasház udvarára néz.

A lakáshoz tartozik egy tároló és egy parkolóhely a kapuval zárt udvaron. A társasház gondozott, a lakóközösség kulturált és barátságos.

Nagyon jó a környék infrastruktúrája. Kiváló a közlekedés, néhány percre van a 4-es metró és a 7-es busz megállója, melyekkel a belváros gyorsan megközelíthető. Az M7-es, M1-es autópályák autóval tíz perc alatt elérhetőek.

A lakás maximum 2 fő számára kiadó, az ideális bérlő megbízható, nemdohányzó, kisállat nem hozható. Kéthavi kaucióval azonnal költözhető. A közös költség havi 11400 forint. Gáz, áram és víz a fogyasztás alapján fizetendő havi rendszerességgel.

Várom érdeklődését a megadott telefonszámon. Fotókat a lakásról emailben tudok küldeni.

Közlekedés: 7-es busz, Metro 4
Környék egyéb: Bikás park Egyetem közeli:
Gábor Dénes Főiskola - GDF ( 0.932 km )
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 0.860 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások