Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
140.000 Ft/hó

Ördögorom lejtő

Budapest, XI. Kerület  63 m2, 2 szoba
Víg Viktória, +36/70-336 Mutasd

részletek

Kiadó XI. kerület, Pösingermajorban egy kétszobás hálószoba és nappali házrész. Ez egy emeletes családi ház, melynek az alsó része kiadó, teljesen külön bejárattal.
A nappali és az étkező egy légtér, egy kisebb konyha található a házrészben, valamint a fürdőszoba és a wc, amik egy helyiségben vannak. A házrészhez tartozik egy kis kert, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik Budaörsre.
A házrész 63 m2 területű, nyugodt, csendes környezetben helyezkedik el. Nagy ablakokkal rendelkezik, ennek köszönhetően naposak a szobák.
A villany külön mérőórás, a fűtés gázcirkóval, radiátorral biztosított. A gázért csak fűtési időszakban kell fizetni.
A lakás nem gépesített és csak részben bútorozott (a lakás része a beépített szekrények, konyhabútor, ágy, kanapé, fotel, asztal, stb.), a képeken látható gépek és a tárgyak egy része a jelenlegi lakók tulajdona.
Rengeteg pakolási lehetőséget biztosít a két beépített szekrény, valamint a nappaliban és hálószobában található szekrények.
A házrész megközelítéséhez 8E busz nyújt segítséget, aminek megállójától egy negyedórás sétára van a ház. Mivel a házrész a budai hegyekben van, így a séta hegymenetben történik. Célszerű olyan lakónak kivennie a házrészt, aki autóval is rendelkezik, ez nagy segítségre lehet a bevásárlásnál.
A közelben van Penny, Aldi, Spar. Az Eleven Center kocsival 5 percre található, amiben gyógyszertár, posta, DM, stb., fellelhető.
Kelenföld a 8E busszal 10 perces útra van.
A lakás olyan személynek kiadó, aki rendszeres jövedelemmel rendelkezik és főállásban dolgozik és megbízható. A legideálisabb fiatal pároknak.
Kisállat nem hozható. Dohányozni a házban nem lehet.
A ház emeleti részén a tulajdonosok laknak, akik egy kedves házaspár.
A házrész rezsije alacsony.
Közösköltséget kell fizetni, aminek összege 12.000 forint és tartalmazza a vízdíjat, szemétdíjat, internetet és tévét.
A házrész legkorábban október 15-étől költözhető.
A kivételéhez szükséges kéthavi kaució és az első havi bérleti díj. A lakást minimum egy évre adják ki, szerződéssel.


Környék egyéb: Irhás árok
Közlekedés egyéb: 8-as busz Egyetem közeli:
Rendőrtiszti Főiskola - RTF ( 1.890 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások