N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
140.000 Ft/hó

Ördögorom lejtő

Budapest, XI. Kerület  63 m2, 2 szoba
Víg Viktória, +36/70-336 Mutasd

részletek

Kiadó XI. kerület, Pösingermajorban egy kétszobás hálószoba és nappali házrész. Ez egy emeletes családi ház, melynek az alsó része kiadó, teljesen külön bejárattal.
A nappali és az étkező egy légtér, egy kisebb konyha található a házrészben, valamint a fürdőszoba és a wc, amik egy helyiségben vannak. A házrészhez tartozik egy kis kert, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik Budaörsre.
A házrész 63 m2 területű, nyugodt, csendes környezetben helyezkedik el. Nagy ablakokkal rendelkezik, ennek köszönhetően naposak a szobák.
A villany külön mérőórás, a fűtés gázcirkóval, radiátorral biztosított. A gázért csak fűtési időszakban kell fizetni.
A lakás nem gépesített és csak részben bútorozott (a lakás része a beépített szekrények, konyhabútor, ágy, kanapé, fotel, asztal, stb.), a képeken látható gépek és a tárgyak egy része a jelenlegi lakók tulajdona.
Rengeteg pakolási lehetőséget biztosít a két beépített szekrény, valamint a nappaliban és hálószobában található szekrények.
A házrész megközelítéséhez 8E busz nyújt segítséget, aminek megállójától egy negyedórás sétára van a ház. Mivel a házrész a budai hegyekben van, így a séta hegymenetben történik. Célszerű olyan lakónak kivennie a házrészt, aki autóval is rendelkezik, ez nagy segítségre lehet a bevásárlásnál.
A közelben van Penny, Aldi, Spar. Az Eleven Center kocsival 5 percre található, amiben gyógyszertár, posta, DM, stb., fellelhető.
Kelenföld a 8E busszal 10 perces útra van.
A lakás olyan személynek kiadó, aki rendszeres jövedelemmel rendelkezik és főállásban dolgozik és megbízható. A legideálisabb fiatal pároknak.
Kisállat nem hozható. Dohányozni a házban nem lehet.
A ház emeleti részén a tulajdonosok laknak, akik egy kedves házaspár.
A házrész rezsije alacsony.
Közösköltséget kell fizetni, aminek összege 12.000 forint és tartalmazza a vízdíjat, szemétdíjat, internetet és tévét.
A házrész legkorábban október 15-étől költözhető.
A kivételéhez szükséges kéthavi kaució és az első havi bérleti díj. A lakást minimum egy évre adják ki, szerződéssel.


Környék egyéb: Irhás árok
Közlekedés egyéb: 8-as busz Egyetem közeli:
Rendőrtiszti Főiskola - RTF ( 1.890 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások