Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
120.000 Ft/hó

Meredek utca

Budapest, XI. Kerület  36 m2, 1 szoba
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Bérleti díj 120 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 240 000 HUF
Rezsiköltség 20 000 HUF / hó
Közös költség Nincs
Méret 36 m2
Szobák száma 1 szoba
Berendezés Részben berendezett, gépesített
Emelet Félemelet
Lift Nem
Kilátás Panorámás
Minimum bérlési idő Legalább egy év
Beköltözhető 2021-01-18
Lakás adatai
Város Budapest
Kerület XI. kerület
Kerület rész Sashegy
Ingatlan címe Meredek utca
Ingatlan állapota
Komfort fokozat Összkomfort
Fűtés Gáz, konvektor
Konyhai szellőzés Ablak
Ház jellege Kis társasház
Parkolási lehetőség Utcán ingyenesen
Épület szintjei 3

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Sashegy csendes, nyugodt mellékutcájában, zöldövezeti, családi házakkal és kis társasházakkal beépített környezetben épült az ingatlan. Tömegközlekedés szempontjából az utca kiváló fekvésű, hiszen mind tömegközlekedési eszközökkel, mind személygépkocsival gyorsan megközelíthető a város minden pontjáról. Két perc a 8E, de 10 percen belül elérhető az 59-es villamos, illetve a BAH csomópont, ahol több villamos és busz is rendelkezésünkre áll. A közeli MOM Park bevásárlóközpont és a Hegyvidék Központ minden szempontból igen jól ellátott, üzletek, közért, posta, gyógyszertár, sportolási lehetőségek, mozi is megtalálható benne. A Gesztenyés Kert játszótereivel, sportközpontjával kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, lapostetős épület az 1970-es években épült, három szintjén négy lakással. A ház körül kis kert is található.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A kiadásra kínált lakás a ház magasföldszintjén található, előtte eljárás nincs, így a nyugalom minden szempontból biztosított. A lakás szép állapotú, néhány éve került felújításra.
A lakásba a rövid, nyitott függőfolyosórészről belépve az előtér fogad minket, amely üvegtégla fallal került elválasztásra a szobától. A szoba és az étkezőrész összekötésében található széles boltívnek köszönhetően a lakás gyakorlatilag egyterű, mégis kényelmesen használható, funkciói megoszthatók. A szoba beugrója kiváló lehetőséget biztosít akár hálórésznek, akár dolgozósaroknak, akár gardróbnak. A konyha és az étkezőrész is kiválóan használható, berendezhető, világos és napos. A fürdő használatát is kényelmesebbé teszi ablaka.
A lakás ideális egy személy, de akár egy pár részére is. A lakásban mikró, hűtőszekrény, kétlapos indukciós főzőlap, kisméretű sütő, mosógép van, valamint két ruhásszekrény és egy polcos szekrénysor tévérésszel, melyek a képeken láthatók.

LAKÁS MÉRETEI:
A lakás alapterülete 36nm.
Belmagasság: 2,5m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést konvektor, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Minden közmű egyedileg mért.

KÖLTSÉGEK:
A házban közös költség fizetési kötelezettség nincs. A mostani használat mellett a leghidegebb hónapokban sem ment a gázszámla 10eFt fölé, míg a villanyszámla legmagasabb összege 8eFt volt.

PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen ingyenes, kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A lakásban dohányozni nem lehet, kisállat tartása egyedi megbeszélés kérdése lehet. A lakás hosszú távra, de minimum egy évre kiadó. A lakás birtokba vételéhez két havi kaució és az első havi bérleti díj megfizetése szükséges.

Bérleti díj: 120.000,- forint/hó + rezsi + két havi kaució

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

lotushouse.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE ÉTK BCE ÉTK ( 1.754 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE KERTK BCE KERTK ( 1.754 km )
Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem - BKÁE TÁJK BCE TÁJK ( 1.754 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 0.867 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.060 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások