Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
250.000 Ft/hó

Menyecske utca

Budapest, XI. Kerület  75 m2, 2 szoba + 1 félszoba
Galgóczy Máté, +36/20-531 Mutasd

részletek

Gyönyörű panorámával, minőségi anyagokkal felújított, teljes gépesített konyhával és berendezve kiadó az Őrmezei lakótelepen 2 + 1/2 szobás lakás. Közlekedés nagyon jó, 4-es metróval 15 perc a belváros, mégis madárcsicsergős, parkos, friss levegőjű környezetben lakhat az ember. A közelben több kis bolt és SPAR is található. Valamint pár sarok a gyerek- és felnőtt orvosí rendelő, valamint a fogorvosi rendelő is. Ha az ember kertvárosi hangulatra vágyik, elég csak egy sarokkal odébb sétálnia, és azt is megkaphatja.
Beköltözés 1 héten belül.

Közlekedés: 47-es 49-es villamos, 7-es busz, Metro 4 Egyetem közeli:
Gábor Dénes Főiskola - GDF ( 1.839 km )
Számalk Rt. School of Economic Studies - SES ( 0.989 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások